Life & Style

Η σέξι φούστα της Τσιμτσιλή που αναστάτωσε!

Δυναμικά ξεκίνησε η σεζόν για την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του Alpha συνεχίζει να έχει την αποδοχή του τηλεοπτικού κοινού που την εμπιστεύεται για την πρωινή του ψυχαγωγία.

Έτσι, λοιπόν, τα πρωινά της ξεκινούν από πολύ νωρίς. Μπορεί να χάνει τη χαρά του να βλέπει τις δύο κόρες της, Μαίρη και Νάγια να πηγαίνουν σχολείο αλλά τις απολαμβάνει στην επιστροφή τους.

Η Σταματίνα μετά το τέλος της εκπομπής “Happy Day” περνά κάποιες ώρες στον ραδιοφωνικό σταθμό όπου εργάζεται και στη συνέχεια χαίρεται την οικογενειακή ζωή.

Φροντίζει να κάνει όλα όσα προλαβαίνει από τις δουλειές του σπιτιού και τελευταία επιδίδεται και σε μαγειρικές δοκιμές!

Κάποιες από τις νοστιμιές που έφτιαξε τις μοιράστηκε πρόσφατα και με τους διαδικτυακούς της φίλους. Δες εδώ! Λίγο πριν επιστρέψει όμως στο σπίτι της για να ξεδιπλώσει τις ικανότητές της, το TLIFE τη συνάντησε να κάνει τη βόλτα της σε γνωστό εμπορικό κέντρο.

Η Σταματίνα επέλεξε μία εντυπωσιακή τζιν φούστα και μαύρες μπότες και φυσικά πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό μας φακό!

Την ίδια μέρα, είχε μία ραδιοφωνική συνάντηση με την Κατερίνα Παπουτσάκη. Η Σταματίνα μίλησε με την ηθοποιό και ηχογραφήσανε την συνέντευξη την οποία οι ακροατές θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν το Σάββατο μέσα από τον Ρυθμό.

tlife.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις