ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Διήμερο εκδηλώσεων για το ψωμί στο Μύλο του Παππά

Η 16η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Αρτοποιών και Ζαχαροπλαστών ως «Παγκόσμια Ημέρα Άρτου».

Φέτος, στο πλαίσιο του εορτασμού, η Συντεχνία Αρτοποιών νομού Λάρισας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, διοργανώνει εκδηλώσεις το διήμερο 15 και 16 Οκτωβρίου, με κεντρικό σύνθημα «Φρεσκοζυμωμένο- φρεσκοψημένο ψωμί, μόνο από το φούρνο της γειτονιάς σας».

zimoma

Οι εκδηλώσεις απευθύνονται κυρίως σε  παιδιά ηλικίας έως 9 ετών, τα οποία την Πέμπτη 15 και την Παρασκευή  16 Οκτωβρίου από τις 10 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι, στον αύλειο χώρο του Μύλου του Παππά θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν μόνα τους ψωμί με την καθοδήγηση ειδικών και να ενημερωθούν για τον «κύκλο του ψωμιού» μέσα από  ενημερωτικό υλικό.

bread

Το ψωμί είναι το κατ’ εξοχήν παγκόσμιο προϊόν διατροφής. Διαχρονικό, διατοπικό και γεμάτο θρεπτικά συστατικά, το συναντάμε σε κάθε γωνιά της Γης, σε κάθε πολιτισμό, σε όλες τις περιόδους της ανθρώπινης διαδρομής.

Οι εκπαιδευτικοί των σχολείων που ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή των μαθητών τους στις εκδηλώσεις μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλ: 2410-533.103 και 2411-110.842, ή στο email: pr@agglar.gr κ. Παπαδήμα.

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις