ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

Έπιπλα και φωτιστικά κατάλληλα για το σαλόνι σας

Ίσως είναι ο πιο σημαντικός χώρος του σπιτιού σας, αφού από εκεί ξεκινάει η διακόσμηση και η παρουσία των πιο εξελιγμένων επίπλων μέσα στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Design Plus σας βοηθάει να επιλέξετε τα έπιπλα που μπορούν να στολίσουν το σαλόνι σας και να το κάνουν το πιο σημαντικό δωμάτιο του σπιτιού σας. Ανάμεσα σε πολυάριθμες επιλογές από τραπέζια, πολυθρόνες, μικροέπιπλα και μοναδικές συνθέσεις σε vintage ή πιο σύγχρονες γραμμές, μπορείτε να βρείτε και λεπτομέρειες που αναζωογονούν τον χώρο σας, όπως φωτιστικά και εμπλουτισμένες προτάσεις από σετ ή συνδυασμούς επίπλων. Ειδικά για φωτιστικά οροφής, μπορείτε να δείτε μερικές πολύ αξιόλογες προτάσεις ακολουθώντας τον σύνδεσμο .

Ας επανέλθουμε όμως στο θέμα μας. Μερικά από τα πιο in fashion έπιπλα και φωτιστικά που κυκλοφορούν αυτή την περίοδο είναι στην Design Plus:

Συρταριέρα με φόντο την σημαία της Αμερικής, είναι μία από τις πιο vintage προτάσεις που μπορεί κανείς να επιλέξει για μία γωνιά του σαλονιού του. Τα πόμολα είναι κατασκευασμένα από μέταλλο με ιδέα σκουριασμένου και άλλες σημαντικές λεπτομέρειες.

Τα χρώματα της ανατολής και τα υφάσματά της έχουν συνθέσει αυτό το πανέμορφο ανάκλιντρο, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σε μία γωνία του σαλονιού σας, σαν βοηθητικό έπιπλο ή σαν διακοσμητικό στοιχείο.

Φωτίστε κυριολεκτικά τον χώρο σας, φέρνοντας τα πάνω, κάτω. Τα φωτιστικά δαπέδου αποτελούν την νέα πρόταση στην μόδα του φωτισμού και μπορούν να κάνουν την διακόσμηση του σπιτιού σας πιο σύγχρονη και ανανεωμένη.

Αν πάλι θέλετε να μην εγκαταστήσετε στο δάπεδο του σπιτιού σας τα φωτιστικά, μπορείτε να επιλέξετε τα εντοιχισμένα κομμάτια, που βγαίνουν σε διάφορα χρώματα και σχέδια.

Δείτε μερικά:

To καθένα σε διαφορετικό χρώμα, μπορεί να ανάψει μεμονωμένα και να καλύψει πλήρως τις ανάγκες που μπορεί να έχετε για ελαφρύ ή δυνατό φωτισμό.

Μεγάλα, μικρά σε περίεργα σχήματα και μοναδικές προοπτικές, απαντούν σε κάθε χώρο και μπορούν να δώσουν στον χώρο σας μοναδικές εικόνες και σκιάσεις.

Ευχαριστούμε την ιστοσελίδα designplus.gr για τις πολύ κατατοπιστικές συμβουλές!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις