ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

Σωστά σεντόνια; Ασφαλής και υγιής ύπνος!

Η κρεβατοκάμαρα είναι το πιο prive δωμάτιο του σπιτιού. Η εικόνα της αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας, αφού οι διακοσμητικές επιλογές της είναι επιλεγμένες με αυστηρά personal γούστο.

Μεγάλη σημασία σε μία επιτυχημένη διακόσμηση αυτού του χώρου, παίζει η αρμονία των χρωμάτων, η αισθητική στα έπιπλα και πάνω απ’ όλα η ποιότητα των λευκών ειδών που θα επιλέξουμε. Τα σεντόνια είναι ίσως το πρώτο και το κυριότερο κομμάτι που θα καθορίσει την υγιεινή στον ύπνο σας, αφού έρχεται σε άμεση επαφή με το σώμα σας.

Σύνθεση

Αν θέλετε να είστε σίγουροι ότι έχετε αγοράσει την καλύτερη ποιότητα, πρέπει η σύνθεση των σεντονιών να είναι 100% βαμβάκι.

Τα βαμβακερά σεντόνια:

  • Μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλες τις εποχές του χρόνου
  • Είναι τα πιο απορροφητικά
  • Προσφέρουν απαράμιλλη απαλότητα και υγιεινή

Τα σεντόνια ΚΕΝΤΙΑ είναι κατασκευασμένα από φυτικές ίνες και επιτρέπουν στο σώμα να αναπνέει κατά την διάρκεια του ύπνου. Έχουν καθαρό φινίρισμα και η απαλότητά τους είναι ένα από τα πιο διάσημα πλεονεκτήματά τους.

Μην πείτε όχι στα σκουρόχρωμα σεντόνια! Είναι ιδανικά για τις χειμωνιάτικες νύχτες και δημιουργούν ατμόσφαιρα και ιδιαίτερο στυλ στον χώρο σας.

Σεντόνια με ρίγες! Μεγαλώνουν τον χώρο σας και του χαρίζουν μία ξεχωριστή οπτική!

Τι άλλο θα βρείτε στην ΚΕΝΤΙΑ;

Η ΚΕΝΤΙΑ σας προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις στα λευκά είδη του φοιτητικού σπιτιού! Με τιμές χαμηλές πακέτου, μπορείτε να εξοπλιστείτε με τα απαραίτητα του φοιτητικού δωματίου, έχοντας για σύμμαχό σας την ποιότητα και την υψηλή αισθητική.

Ευχαριστούμε πολύ το ηλεκτρονικό κατάστημα kentia.gr για τις παραπάνω πληροφορίες

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις