ΚΟΣΜΟΣ

Η σέξι δασκάλα που παραιτήθηκε όταν ανέβηκαν γυμνές φωτογραφίες της στο Διαδίκτυο, έγινε…μποξέρ!

Η δασκάλα καλλιτεχνικών που παραιτήθηκε από το σχολείο Harrow, αφότου κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο τόπλες φωτογραφίες της, επιστρέφει λαμβάνοντας μέρος σε αγώνα πυγμαχίας γυναικών!

Η διάσημη Joanne Salley, 37 ετών, θα μπει στο ρινγκ στο Grosvenor House Hotel του Λονδίνου.

Joanne Salley, 37, who resigned from Harrow School after topless pictures of her were circulated online, is taking part in a women's boxing match

Το πρώην μοντέλο θα έρθει αντιμέτωπη με την Danielle «τη ζοφερή» Raper το Σάββατο σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για το νευροβλάστωμα, μια σπάνια μορφή καρκίνου που πλήττει κυρίως τα παιδιά.

She will face Danielle ‘the Grim’ Raper in a bid to raise money for neuroblastoma, a rare cancer which mainly affects children

Η πρώην Μις Βόρεια Ιρλανδία, η οποία ήταν και πρώην σύντροφος του Άγγλου star του ράγκμπι, Matt Dawson για έξι χρόνια, παραιτήθηκε από το σχολείο στο Middlesex μετά την αλλοφροσύνη που προκάλεσαν οι γυμνές φωτογραφίες της, το 2011.

Pulses racing: The former model will enter into the ring as part of the only female fixture at this month's Boodles Boxing Ball at the Grosvenor House Hotel, London

Οι φωτογραφίες, οι οποίες έδειχναν την Salley να ποζάρει προκλητικά, είχαν τραβηχθεί από την Fiona Corthine, συνάδελφο της, η οποία ήταν επικεφαλής του τμήματος φωτογραφίας.

http://2.bp.blogspot.com/-Yo3HjjXgvpo/U98Cn_h0SUI/AAAAAAAAukk/ZgTFFDyhadg/s1600/teacher.jpg

Η κ. Corthine άφησε το memory stick στο φωτογραφικό στούντιο του σχολείου, όπου βρέθηκε από έναν αδιάκριτο μαθητή ο οποίος στη συνέχεια δεν έχασε χρόνο να το δείξει στους φίλους του και να τις ανεβάσει στο διαδίκτυο.

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/07/08/article-2169712-13CBC3E0000005DC-628_634x424.jpg

Η Salley αργότερα περιέγραψε πως ένιωσε «ταπεινωμένη και κατεστραμμένη» από το συμβάν. Παραδέχτηκε επίσης, ότι οι μαθητές του σχολείου είχαν ενθουσιαστεί όταν έμαθαν ότι η καινούργια τους δασκάλα υπήρξε πρώην μοντέλο.

Glamour: The former Miss Northern Ireland, who dated former England rugby star Matt Dawson for six years, resigned from the exclusive school in Middlesex after the furore in 2011

«Ένα από τα παιδιά μου έστελνε ερωτικά γράμματα, τα οποία δεν άρμοζαν στην ηλικία του», είπε κάποτε.

http://cdn.internethaber.com/news/198830.jpg

Η Salley, είναι καθηγήτρια μπαλέτου και παίκτρια του πόλο και στέφθηκε Μις Βόρεια Ιρλανδία το 1998 και ήταν επιλαχούσα στα καλλιστεία Μις Ηνωμένο Βασίλειο.

Πριν από τη διδασκαλία, παρουσίαζε από κοινού το The Big Breakfast με τον Johnny Vaughan και πρωταγωνίστησε σε μια διαφήμιση για το Peugeot 106. Έχει επίσης εργαστεί για την Comic Relief.

Αφότου χώρισε με τον Dawson το 2008, συμμετείχε σε ένα πρόγραμμα εθελοντισμού πέντε μηνών στην Καμπότζη. Έχει ήδη εγείρει χρήματα από φιλανθρωπίες, τρέχοντας σε μαραθώνιους στο Ρίο και τη Νέα Υόρκη και κάνοντας αναρρίχηση στο όρος Κιλιμάντζαρο.

Πριν γίνει δασκάλα, η Salley σπούδασε στο τμήμα Art & Design στο Πανεπιστήμιο του Ulster και στη συνέχεια, εξειδικεύτηκε στα Κοσμήματα και την Αργυροχοΐα.

Είχε αναλάβει τρία μαθήματα στο Harrow School, αυτών της τέχνης, της κωπηλασίας και της μαγειρικής. Ήταν επίσης δασκάλα σε ένα οικοτροφείο και πήρε το βραβείο του Δούκα του Εδιμβούργου για ταξίδια στο εξωτερικό.

Το πρότυπο σχολείο Harrow ιδρύθηκε το 1572, υπό βασιλικό διάταγμα επικυρωμένο από την Ελισάβετ Ι.

http://www.buildingpanoramics.com/wp-content/uploads/2012/04/HSS.jpg

Εκεί φοίτησαν επτά Πρωθυπουργοί, συμπεριλαμβανομένων των Winston Churchill και Robert Peel, δύο βασιλιάδες και δεκάδες βουλευτές, άρχοντες και ξένοι πολιτικοί.

Άλλοι αξιοσημείωτοι απόφοιτοι είναι ο τραγουδιστής James Blunt, ο ηθοποιός του Sherlock Holmes, Benedict Cumberbatch και ο συγγραφέας Richard Curtis.

http://www.pacificinvestments.com/assets/images/philanthropy/sir-john-beckwith-outstanding-talent-awards/harrow-school-in-north-west-london.jpg
newmoney.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις