ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός Βουλής ο Μητρόπουλος

Μη εκλόγιμη θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ -και συγκεκριμένα στο ψηφοδέλτιο Αττικής- «προσφέρει» η Κουμουνδούρου στον Αλέξη Μητρόπουλο, εξωθώντας τον, στην ουσία, εκτός κόμματος.

Αν και δεν πρόκειται για οριστικό απόκλεισμο του κ. Μητρόπουλου από τις λίστες, το γεγονός ότι, ουσιαστικά, ο ΣΥΡΙΖΑ τον καθιστά πολιτικά «ανενεργό» εν όψει των εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου, αναμένεται να τον οδηγήσει σε άλλα… μονοπάτια, καθώς ήδη ακούγεται ότι συζητά με το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Η απόφαση αυτή είχε ουσιαστικά προαναγγελθεί από τον κ. Νίκο Βούτση, ο οποίος, πέραν της φορολογικής υπόθεσης του κ. Μητρόπουλου, είχε πει ότι στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει δυσαρέσκεια για την κριτική που, συχνά-πυκνά, ασκούσε ο κ. Μητρόπουλος στις κυβερνητικές αποφάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στις περασμένες κάλπες, της 25ης Ιανουαρίου, ο κ. Μητρόπουλος ήταν ο πρώτος για τον ΣΥΡΙΖΑ σε σταυρούς στην Αττική.

Καθώς φαίνεται, η φορολογική υπόθεση του κ. Μητρόπουλου ήταν που οδήγησε τον ΣΥΡΙΖΑ στην ακόλουθη ανακοίνωση, το βράδυ της Παρασκευής:

«Η Επιτροπή συγκρότησης των ψηφοδελτίων των εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη μετά από 2 συνεδριάσεις, αποφάσισε να εισηγηθεί στην Κ.Ε. να μην συμπεριληφθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Αττικής ο σ. Αλέξης Μητρόπουλος.

Μέχρι την πλήρη εκκαθάριση όσων θεμάτων βρίσκονται σε εκκρεμότητα και τον αφορούν, η εισήγηση προς την Κ.Ε. περιλαμβάνει την δυνατότητα να τοποθετηθεί στην τελευταία θέση εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις