ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Στο κλειστό του Αλκαζάρ θα μιλήσει ο Μεϊμαράκης – Το στοίχημα των εντυπώσεων θέλει να κερδίσει η Ν.Δ.

Δεκτή φαίνεται πως γίνεται εν τέλει η εισήγηση μεγάλης μερίδας πρωτοκλασάτων στελεχών στη Λάρισα για μία κινητοποίηση από τα… παλιά σε ότι αφορά την επικείμενη έλευση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη το ερχόμενο Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου.

Ο προβληματισμός για τον τόπο διεξαγωγής της ομιλίας του κ. Μεϊμαράκη στη Θεσσαλική πρωτεύουσα – πιθανότατα – το απόγευμα του Σαββάτου, λόγω της πολιτικής συγκυρίας, φαίνεται να χάνει έδαφος μπροστά στον ενθουσιασμό που δημιουργούν οι πρώτες δημοσκοπήσεις που δείχνουν “ντέρμπι” με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι, πολλά στελέχη επιμένουν και απ’ ότι φαίνεται πείθουν τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας πως η παρουσία του στη Λάρισα “δεν πρέπει να εξαντληθεί σε μία ομιλία μεταξύ λίγων στελεχών σε κάποιο ξενοδοχείο, αλλά σε έναν ανοιχτό χώρο όπου ο πολίτης θα μπορέσει να έχει πρόσβαση” όπως χαρακτηριστικά έλεγε στο onlarissa.gr έμπειρος Λαρισαίος “γαλάζιος”.

Όλα λοιπόν δείχνουν πως η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του Αλκαζάρ, εκεί όπου είχε μιλήσει ο Αντώνης Σαμαράς πριν τις εκλογές του 2012.

Σαφώς και φιλόδοξη η απόφαση για μία “ανοικτή” εκδήλωση, αλλά επιβεβλημένη στη μάχη των εντυπώσεων…

Ιανός

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις