ΛΑΡΙΣΑ

Χρονοδιάγραμμα για τοποθετήσεις εκπαιδευτικών

Οι εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ70-Δασκάλων, ΠΕ60-Νηπιαγωγών, ΠΕ70-Δασκάλων ΣΜΕΑΕ και ΠΕ60-Νηπιαγωγών ΣΜΕΑΕ, που ζητούν απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ (μεταξύ των οποίων και οι λειτουργικά υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί που επέλεξαν ή παραπέμφθηκαν στη διαδικασία των αποσπάσεων) καθώς επίσης και όσοι αποσπάστηκαν στο ΠΥΣΠΕ Λάρισας από άλλα ΠΥΣΠΕ, καλούνται από τη Δευτέρα 31/8/2015 έως και την Τετάρτη 02/9/2015 να υποβάλλουν στη γραμματεία του ΠΥΣΠΕ Λάρισας, δηλώσεις τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες.
Οι εκπαιδευτικοί που αποσπάστηκαν από τα άλλα ΠΥΣΠΕ παρακαλούνται να προσκομίσουν αντίγραφο της αίτησης απόσπασής τους, πιστοποιητικό εντοπιότητας και βεβαίωση συνυπηρέτησης προκειμένου να μοριοδοτηθούν στους ανάλογους Δήμους.
Σχετικά με τις αποσπάσεις από την Γενική Αγωγή στα ΣΜΕΑΕ:
Καλούνται και οι εκπ/κοί κλ ΠΕ 60 – Νηπιαγωγών και ΠΕ 70 – Δασκάλων που επιθυμούν να αποσπαστούν από τη Γενική στην Ειδική Αγωγή εντός ΠΥΣΠΕ, να καταθέσουν την αίτηση απόσπασής τους από τη Δευτέρα 29/8/2015 έως και την Τετάρτη 02/9/2015 στη γραμματεία του ΠΥΣΠΕ Λάρισας.
Διευκρινίζεται ότι η αίτησή τους μπορεί να ικανοποιηθεί εφόσον υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης των κενών που δημιουργούν  στη Γενική Αγωγή.

Οι εκπ/κοί κλάδων  ΠΕ05-Γαλλικών, ΠΕ07-Γερμανικών, ΠΕ08-Καλών Τεχνών, ΠΕ19-20 Πληροφορικής και ΠΕ32-Θεατρικών Σπουδών που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Λάρισας καθώς επίσης και όσοι αποσπάστηκαν στο ΠΥΣΠΕ Λάρισας από άλλα ΠΥΣΠΕ, παρακαλούνται να προσέλθουν στη Δ/νση Π.Ε. Λάρισας στο τμήμα Εκπ/κών Θεμάτων την Πέμπτη 03/9/2015 και Παρασκευή 04/9/2015 από ώρα 08.00 π.μ. και μέχρι και 14.00 μ.μ. για να καταθέσουν τη δήλωση προσωρινής τοποθέτησής τους, μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά (συνυπηρέτηση, εντοπιότητα, οικογενειακή κατάσταση), προκειμένου να μοριοδοτηθούν.

Για τους εκπαιδευτικούς κλάδων ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής, ΠΕ06-Αγγλικών και ΠΕ16-Μουσικής, που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Λάρισας (συμπεριλαμβανομένων και των νεομετατιθέμενων),  καθώς και για όσους ζητούν απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ ή συμπλήρωση ωραρίου και για τους αποσπασμένους από άλλα ΠΥΣΠΕ, θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις