ΛΑΡΙΣΑ

Κέλλας για πρόωρες εκλογές: Ο Τσίπρας δραπετεύει από το βάρος των ευθυνών και των αδιεξόδων

Ο βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας, αμέσως μετά την προκήρυξη των εκλογών για τις 20 Σεπτεμβρίου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Αλέξης Τσίπρας στην προσπάθειά του να δραπετεύσει από το βάρος των ευθυνών και των αδιεξόδων που δημιούργησε η δική του πολιτική, οδηγεί τη χώρα εκ νέου σε εκλογές, εφτά μόλις μήνες από τις προηγούμενες.

Παρά την πρωτοφανή, για τα ελληνικά πολιτικά δεδομένα, στήριξη της κυβέρνησής του από το μεγαλύτερο μέρος της αντιπολίτευσης, ο κ. Τσίπρας επιλέγει, αντί να προχωρήσει το δρόμο της ευθύνης εξασφαλίζοντας την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας -η οποία κινδύνευσε εξαιτίας της δικής του ολέθριας πολιτικής-, να προσφύγει στη λαϊκή βούληση, ελπίζοντας πως θα καταφέρει εκ νέου να εξαπατήσει τους πολίτες.

Αυτή τη φορά όμως η σύγκρουση ανάμεσα στις δυνάμεις του λαϊκισμού και στις δυνάμεις της υπευθυνότητας θα διεξαχθούν κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Τώρα οι πολίτες γνωρίζουν:

  • Πόσο κινδύνευσε η χώρα εξαιτίας των ολέθριων πολιτικών του κ. Τσίπρα και του κ. Καμμένου, να βρεθεί εκτός της ευρωπαϊκής οικογένειας
  • Πόσο ανεδαφικές αποδείχθηκαν οι προβλέψεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
  • Πόσο στοίχισε στην ελληνική οικονομία η επιβολή των περιορισμών κεφαλαίων που προκάλεσε το δημοψήφισμα
  • Πως το πρωτογενές πλεόνασμα της οικονομίας που παρέδωσε η κυβέρνηση της ΝΔ μετατράπηκε μέσα σε εφτά μήνες σε έλλειμμα
  • Πόσο εξαπατήθηκαν από το περίφημο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης το οποίο υποτίθεται πως θα εφαρμοζόταν στο ακέραιο, από την πρώτη μέρα της διακυβέρνησής τους.
  • Πως εφόρμησαν στην εξουσία «τακτοποιώντας» φίλους και γνωστούς, θεωρώντας το κράτος λάφυρο της εφόρμησή τους αυτής
  • Πως, τελικά, αντί να σχίσουν το μνημόνιο μέρα – μεσημέρι και με ένα νόμο και ένα άρθρο να καταργήσουν όλους τους προηγούμενους εφαρμοστικούς νόμους, υπέγραψαν το δικό τους, αριστερό, πιο σκληρό και πιο άδικο μνημόνιο όλων.

Αυτά και πολλά ακόμα γεγονότα της επτάμηνης καταστροφικής πρώτης (και τελευταίας) φοράς αριστερά, τα επισημαίνουν πλέον οι ίδιοι οι «σύντροφοι» που έτρεξαν πανικόβλητοι να διασωθούν καταγγέλλοντας τον Πρωθυπουργό και την παρέα του για πολιτική εξαπάτηση. Η χώρα αντί να προχωρήσει συντεταγμένα και με τη μέγιστη δυνατή πολιτική και εθνική συνεννόηση, καλείται να προσέλθει εκ νέου στις κάλπες για να λύσει το εσωκομματικό πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ!

Το μόνο θετικό της όλης διαδικασίας είναι πως ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την χειρότερη κυβέρνηση στην Μεταπολιτευτική ιστορία. Ο λαός έχοντας διαπιστώσει πλέον το μέγεθος της απάτης θα κλείσει μια και καλή την αριστερή παρένθεση, δίνοντας εντολή διακυβέρνησης στη ΝΔ, η οποία,  θα αποτελέσει τον κορμό των ευρωπαϊκών δυνάμεων που θα απευθύνουν πανεθνικό προσκλητήριο ενότητας, αλληλεγγύης και εργασίας με στόχο την ανάπτυξη, τις πραγματικές μεταρρυθμίσεις της οικονομίας και το τέλος του λαϊκισμού και των συντεχνιών που οδήγησαν τον τόπο στην χρεοκοπία».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις