ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Χαμός στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα: Εκτός λίστας οι δύο πρώτες του Ιανουαρίου!

Φουντώνει το ενδιαφέρον για την εκλογική λίστα του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα μετά την πληροφορία πως ούτε και η Άννα Βαγενά προτίθεται να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο καθώς αναμένεται να επιστρατευθεί – προφανώς λόγω της ευρείας δημοφιλίας της – σε κάποια από τις εκλογικές περιφέρειες του λεκανοπεδίου.

Έτσι, μετά την Ηρώ Διώτη που παραιτήθηκε, ουσιαστικά οι δύο εκλόγιμες θέσεις – με βάση πάντα το εκλογικό αποτέλεσμα του περασμένου Ιανουαρίου – αναζητούν ισάριθμα πρόσωπα.

Ένας εκ των δύο αναμένεται να είναι ο Δημήτρης Γελαλής ο οποίος όπως έγινε γνωστό νωρίτερα σήμερα, υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του γενικού γραμματέα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προκειμένου – προφανώς – να μην αντιμετωπίσει εκλογικό κώλυμα και να είναι ξανά υποψήφιος.

ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ

Το ερώτημα βέβαια που εγείρεται μοιραία από την απουσία των δύο πρώτων σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο αλλά και την αποχώρηση τόσο του κ. Γιαλαμά αλλά και της κ. Παπαϊωάννου που συμπορεύθηκαν με τη Λαϊκή Ενότητα, είναι ποιά θα είναι η δυναμική του ψηφοδελτίου στις επόμενες εκλογές, καθώς η αποδυνάμωση είναι προφανής. Σ’ αυτό το ερώτημα θα κληθεί να απαντήσει ο τοπικός κομματικός μηχανισμός και η αρμόδια επιτροπή κατάρτισης του ψηφοδελτίου.

“ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ”

Την ίδια ώρα, οι αποχωρήσεις από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας συνεχίζουν να προκαλούν αρνητικές εντυπώσεις στο εκλογικό σώμα, με τον γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής πάντως κ. Πέτρο Παπαγεωργίου, να εκτιμά το μεσημέρι της Παρασκευής πως πολλοί από τους αποχωρήσαντες επέλεξαν απλά τη διαφοροποίηση χωρίς αυτό να σημαίνει αυτόματα πως θα συστρατευθούν με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις