ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Πέντε συλλήψεις και τέσσερις αστυνομικοί τραυματίες στον χθεσινό “φιλικό” αγώνα της ΑΕΛ με τη Νίκη στο Βόλο!

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – Π.Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ Α.Ε.», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, πέντε άντρες ηλικίας από 17 έως 27 ετών, που συμμετείχαν σε επεισόδια αθλητικής βίας. Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των ειδικών αστυνομικών μέτρων, που αναπτύχθηκαν στην περιοχή.

Ειδικότερα, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα και εξωτερικά του Σταδίου, ομάδα φιλάθλων, που επιχείρησε να εισέλθει στο Στάδιο χωρίς εισιτήριο, επιτέθηκε κατά των αστυνομικών δυνάμεων, ρίπτοντας εναντίον τους πέτρες. Στη συνέχεια, φίλαθλοι των δύο ομάδων, στις κερκίδες του Σταδίου, εκσφενδόνιζαν εκατέρωθεν σπασμένα καθίσματα και διάφορα αντικείμενα.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια προληπτικού αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκε σε κερκίδα του γηπέδου και κατασχέθηκε σακίδιο, το οποίο περιείχε 5 πυρσούς και 2 καπνογόνα.

Από τις επιθέσεις, τραυματίστηκαν ελαφρά 4 αστυνομικοί και προκλήθηκαν φθορές στις εγκαταστάσεις του Σταδίου και σε υπηρεσιακό όχημα.

Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία με τις -κατά περίπτωση- κατηγορίες της παράβασης των Νόμων «Περί αθλητισμού», «Διατάραξης κοινής ειρήνης» και «Απρόκλητων Σωματικών βλαβών», θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

φωτό: goalpost.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις