Πάμε ταμείο

Στοίχημα: Παίζουμε Γερμανία το Σάββατο

213.        ΚΟΛΩΝΙΑ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Σπουδαίο διπλό πήρε η Κολωνία στην έδρα της Στουττγάρδης, οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο  τα αμυντικά κενά των αντιπάλων τους και με εξαιρετικές αντεπιθέσεις στο 2 ημίχρονο πήραν τους 3 βαθμούς. Δεν έπεισε με την εμφάνιση της η Βόλσφμπουργκ παρά την εντός έδρας νίκη  με 2-1 επί της Άιντραχτ, τυχερό αποτέλεσμα για τους «λύκους» οι οποίοι πέτυχαν δύο τέρματα από το πουθενά. Στο προσκήνιο και πάλι το θέμα «Ντε Μπρούιν» με τον Βέλγο μεσοεπιθετικό να βρίσκεται κοντά στην Σίτι. Στο διά ταύτα, οι δύο ομάδες φαίνεται πως έχουν το γκολ εύκολα με τις άμυνες τους να μην έιναι ακόμα έτοιμες, επιλογή αποτελεί το over 2,5.

214.        ΣΑΛΚΕ – ΝΤΑΡΜΑΣΤΑΝΤ

Πολύ δυνατά έχει μπει τη νέα χρονιά η Σάλκε αφού στην πρεμιέρα πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Βέρντερ με 0-3, σοβαρή εμφάνιση με την άμυνα της να είναι αποτελεσματική και την επίθεση της  να κάνει το καθήκον της. Εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στο Αννόβερο παραχώρησε η νεοφώτιστη Ντάρμσταντ, προηγήθηκε 2-0 όμως τα αμυντικά της κενά την πρόδωσαν με αποτέλεσμα να δεχθεί την ισοφάριση. Άσος, φυσικά σε αρκετά χαμηλές αποδόσεις, ίσως στο live μας δοθεί η ευκαιρία να τον αγοράσουμε σε υψηλότερες τιμές.

215.        ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ- ΜΠΑΓΕΡΝ

Κάκιστα έχει μπει την νέα σεζόν η Χόφενχαϊμ η οποία μετά την ήττα της πρεμιέρας στην έδρα της Λεβερκούζεν με 2-1 έχασε και στην έδρα της Μόναχο 1860 2-0 για τον θεσμό του κυπέλλου γνωρίζοντας τον αποκλεισμό, μεγάλο το κενό που άφησε πίσω η φυγή του Φιρμίνιο, οι «μπλε» δεν έχουν βρει το αντίδοτο και λογικό είναι να αντιμετωπίζουν πρόβλημα στον δημιουργικό τομέα. Επιβεβαίωσε τις πελατειακές σχέσεις πουν έχει με το Αμβούργο η Μπάγερν, οι Βαυαροί διέλυσαν στην πρεμιέρα  5-0 μια από τις μισητές τους αντιπάλους με αρκετή ευκολία διατηρώντας φυσικά το μηδέν στα μετόπισθεν. Ελκυστικές οι αποδόσεις του no goal, η Χόφενχαιμ δεν το έχει φέτος επιθετικά πόσο μάλλον απέναντι στην άμυνα της Μπάγερν.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις