ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανοιχτή προπόνηση γεμάτη αισιοδοξία για την ΑΕΛ

Την τελευταία τους προπόνηση πριν η αποστολή αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για Καρπενήσι, έκανε η ΑΕΛ στα Δέντρα, με αρκετούς από τους παίκτες να κάνουν και δηλώσεις.

Ιδιαίτερα λακωνικοί και… προσεκτικοί ήταν στις δηλώσεις τους οι «βυσσινί» που επιλάχθηκαν να κάνουν δηλώσεις πριν την προπόνηση, με το σύνθημα στα χείλη όλων να είναι ένα. «Στόχοι… υψηλοί»!

Πιο αναλυτικά

Άγγελος Βέρτζος: «Έχω έρθει σε μια μεγάλη ομάδα με στόχους και φιλοδοξίες. Η προετοιμασία πάει καλά και ελπίζω να φανεί μέσα στο γήπεδο. Οι στόχοι έχουν μπει από την αρχή, από την διοίκηση και τον προπονητή και εμείς τους έχουμε πει. Οι στόχοι είναι υψηλοί και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε».

Νίκος Αναστασόπουλος: «Από την πλευρά μου θέλω να ευχηθώ καλή προετοιμασία να έχουμε, να μπούμε με το καλό στις υποχρεώσεις μας και να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας».

Μανώλης Μονιάκης: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με την φανέλα της ΑΕΛ. Όλα τα παιδιά πρέπει να κατεβάσουμε το κεφάλι κάτω για να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η άνοδος στην μεγάλη κατηγορία. Αν έχουμε τον κόσμο δίπλα μας όλη την χρονιά θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς: «Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, που θέλει να βγει στην Α’ Εθνική και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Ζαχαρίας Καβουσάκης: «Αισθανόμαστε δυνατοί, οι προπονήσεις είναι ευχάριστες. Δίνουμε το 100 % των δυνατοτήτων μας για να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα».

Γεννάδιος Ξενοδόχοβ: «Η ΑΕΛ πρέπει να έχει υψηλούς στόχους. Ο ανταγωνισμός με κάνει καλύτερο».

Μανώλης Νικολακάκης: «Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα, αλλά για αυτό γίνεται και η προετοιμασία. Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους».

arenalarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις