ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

Είναι δύσκολη περίπτωση; 4 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις αν θες να σε ερωτευτεί

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πολύ καλά κάνουν και στον έρωτα απεχθάνονται την όποια τακτική. Θέλουν να είναι ο εαυτός τους και να δρουν με το συναίσθημα. Όμως, αυτό δεν εκτιμάται πάντα από τους άντρες. Από τη μικρή μας εμπειρία, εδώ στο faysbook.gr, καθήσαμε καταγράψαμε και μοιραζόμαστε με σας μερικά από τα λάθη που όλες έχουμε κάνει -και γι’ αυτό άλλωστε καταλήξαμε πως είναι λάθη.

1. Μην δείχνεις πως καίγεσαι να σου ζητήσει να βγείτε. Και ΜΗΝ πιαστείς από μια φράση του, π.χ. “κάνω σερφ του Σαββατοκύριακο” και γυρίσεις και πεις «Α, και μένα. Να πάμε καμιά μέρα μαζί». Το πιο πιθανό είναι αν το πεις να πάτε. Όμως, όσο μοντέρνα και να είναι τα πράγματα σήμερα, ένας άντρας μέσα του (συνήθως) θέλει να νιώθει ακόμα κυνηγός. DNA.

2. Μην δείχνεις σαν να περιμένεις εναγωνίως πάνω από το τηλέφωνο. Μην απαντάς στα γραπτά του μηνύματα εν ριπή οφθαλμού, μην απαντάς αμέσως στις κλήσεις του, πριν προλάβει να χτυπήσει το τηλέφωνο. Φυσιολογικά. Σαν να μην καίγεσαι. Και αν σου προτείνει κάτι ενώ έχεις κανονίσει μην σκοτωθείς να το ακυρώσεις για να τον δεις. Εφόσον είστε στην (πολύ) αρχή μην φέρεις τούμπα τη ζωή σου για αυτόν πριν αποδείξει πως το αξίζει. Το πιο πιθανό είναι πως θα το εκτιμήσει. Το πολύ, πολύ εύκολο, κατά βάθος δεν το εκτιμά πολύ κανείς.

3. Μην κάνεις πράγματα που στην πραγματικότητα δεν σου αρέσουν ή σε καταπιέζουν για να είσαι μαζί του. Ναι, είναι ένας τρόπος να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί και όσο είσαι ερωτευμένη δεν σε πειράζει. Αν η σχέση εξελιχθεί, όμως, πολύ σύντομα, και όταν ξεφουσκώσει ο αρχικός ενθουσιασμός όλα αυτά που έκανες με χαρά θα σε κάνουν να γκρινιάζεις και να μουτρώνεις και θα έχει δίκιο όταν γυρίσει και θα σου πει «δεν είσαι αυτή που ερωτεύτηκα». Μείνε ο εαυτός σου.

4. Μην μιλάς συνέχεια για πρώην. Πιθανώς νομίζεις πως έτσι του περνάς το μήνυμα πως σε θέλουν κι άλλοι, πως έχεις εμπειρίες, πως έχουν συρθεί στα πατώματα για σένα κλπ κλπ. Στην πραγματικότητα, όμως, «βάζεις άλλους» ανάμεσά σας, του δίνεις άχρηστες εικόνες του παρελθόντος σου με άλλους άντρες και –πολύ πιθανόν- τον εκνευρίζεις που τον συγκρίνεις με τον τρόπο σου. Όσες λιγότερες λεπτομέρειες ξέρει για τους πρώην σου, τόσο το καλύτερο. Γιατί όσο περισσότερα λες, αν η σχέση σας κρατήσει, θα τα βρεις μπροστά σου.

faysbook.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις