ΛΑΡΙΣΑ

Στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νίκαιας ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς

Τα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νίκαιας επισκέφτηκε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος επικεφαλής αντιπροσωπείας του κόμματος.

Ο πρόεδρος είχε την ευκαιρία να συζητήσει διεξοδικά με τα μέλη και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του συνεταιρισμού θέματα που αφορούν στα προβλήματα των αγροτών, στις νέες καλλιέργειες και στο μέλλον του συνεταιριστικού κινήματος.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος γνώστης του πρωτογενούς τομέα, λόγω και της επιστημονικής του ιδιότητας (είναι διδάκτωρ αγροτικής οικονομίας), αναφέρθηκε με σαφήνεια στα σχεδιαζόμενα μέτρα για την υπερφορολόγηση των αγροτών τονίζοντας ότι οι αγρότες φορολογούνται ήδη κανονικά και ότι τα μέτρα που έρχονται θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στην εξαφάνιση τους.

Είναι σαφές, κατέληξε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, ότι αυτά τα μέτρα δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά. Κλείνοντας ανέφερε ότι οι θέσεις που διατύπωσε η ΔΗΜΑΡ στο παρελθόν για την εξέλιξη και τις προοπτικές του πρωτογενούς τομέα είναι σήμερα περισσότερο επίκαιρες από ποτέ.

Στη συνάντηση μετείχαν ο πρόεδρος του αγροτικού συνεταιρισμού Νίκαιας Αντώνης Ρεντζιάς, τα μέλη του ΔΣ Αντώνης Καραλαριώτης και Απόστολος Μπλιάτσιος, ο προϊστάμενος οικονομικών Θέμης Σολωμός, ο επικεφαλής της γεωπονικής υπηρεσίας Ευκλείδης Παπαδόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες του συνεταιρισμού.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις