ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ο αγανακτισμένος κτηνοτρόφος που έδωσε… ρέστα: “γάλα χωρίς λακτόζη βγάλαμε, βουλή χωρίς μ@λ@κ$ς δεν βγάλαμε”

“Εγώ τα είπα πριν στα κανάλια κι ας ξέρω πως θα με κόψουν και δε θα τα πουν” ήταν το σχόλιο του προέδρου των αγελαδοτρόφων Γιάννη Πέτσα στη χθεσινή διαμαρτυρία έξω από την Περιφέρεια.

Τι κι αν μιλούσε σε δημόσιο χώρο, στο κέντρο της Λάρισας και μάλιστα με μικροφωνική εγκατάσταση, ο αγελαδοτρόφος άφησε σύξυλους τους παρευρισκόμενους και του περαστικούς με τα όσα είπε θέλοντας να εκφράσει την αγανάκτησή του για τις πολλαπλές πληγές που έχουν ανοίξει και απειλούν με αφανισμό την ελληνική κτηνοτροφία: “Αυτοί νομίζουν πως θα πηγαίνουν διακοπές στην Ελούντα, στη Μύκονο και στη Σκιάθο και θα μας λένε κόψτε και κάντε περικοπές. Ας έρθουν στο μαντρί με 45 βαθμούς υπό σκιά να δουν πώς είναι να βάζεις το ταλκ για να μην συγκαίγεται ο κ#λ#ς σου…”.

Μιλούσε για αρκετά λεπτά, αλλά παρά τον καύσωνα, ο δηκτικός του τρόπος είχε κερδίσει τον κοινό που τον παρακολουθούσε με ένα ελαφρύ μειδίαμα στα χείλη του. “γάλα χωρίς λακτόζη βγάλαμε, βουλή χωρίς μ@λ@κες δεν καταφέραμε να βγάλουμε ακόμη” είπε αγανακτισμένος.

Όταν η γλώσσα τσακίζει κόκαλα και δεν αφήνει περιθώρια για αντίλογο…

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις