ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Η αποκάλυψη της Ρένας για το Φρούριο: απλήρωτος ο εργολάβος, σταματημένα τα έργα!

Όχι μόνον δεν άφησε να πέσει κάτω η αναφορά του δημάρχου Λαρισαίων πως «ο δήμος λειτουργεί καλά και οι χρηματοδοτικές ροές του είναι εντάξει», αλλά πέρασε στην αντεπίθεση βγάζοντας και “είδηση” η Ρένα Καραλαριώτου στο χθεσινό συμβούλιο.

“Επειδή είπατε (σ.σ. απευθυνόμενη στον Απόστολο Καλογιάννη) ότι ο δήμος Λαρισαίων λειτουργεί πάρα πολύ καλά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, θα ήθελα ο κ. Μαβίδης να μου πει πόσους μήνες έχει να πληρωθεί ο εργολάβος που εκτελεί το έργο του Φρουρίου;” ήταν το ερώτημα της επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η απάντηση λίγο αργότερα κατέδειξε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ένα ακόμη σημαντικό έργο στην περιοχή λόγω της πολιτικής συγκυρίας. Το έργο έχει σταματήσει να εξελίσσεται, ο εργολάβος έχει απλήρωτους αρκετούς λογαριασμούς, αναμένεται να πληρωθούν οι τρεις ενώ υπολείπονται ακόμη δύο, αλλά ουδείς γνωρίζει πότε το έργο θα ξαναρχίσει!

Ένα έργο που υπενθυμίζεται πως χρηματοδοτείται απ’ ευθείας από το τομεακό πρόγραμμα του υπουργείου. Άρα, δυο φορές δύσκολα τα πράγματα αν σκεφθεί κανείς πως συγκεκριμένο πρόβλημα είχε προκύψει πριν τα Capital Controls!

“Το θέμα όμως είναι πως δεν μπορούμε να μιλάμε πως όλα πάνε καλά στο δήμο όταν ένα τόσο σημαντικό για την πόλη έργο έχει σταματήσει….” ήταν το καταληκτικό σχόλιο της Ρένας…

Σκούρα τα πράγματα…

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις