ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για την ΑΕΛ: Αποθέωση από 3.000 και πλέον φιλάθλους στο AEL FC ARENA! (φωτό)

Όπως πάντα η ατμόσφαιρα φανταστική! Το AEL FC ARENA φιλοξένησε την ΑΕΛ μετά από έναν χρόνο και ο κόσμος της, την υποδέχτηκε με όνειρα και θέρμη.

Ο κόσμος έδωσε το «παρών» στις κερκίδες της φυσικής έδρας της ομάδας, το AEL FC ARENA. Σε ένα γήπεδο που χτίστηκα για την ΑΕΛ και τα τελευταία δύο χρόνια «αραχνιάζει» από την μιζέρια των διοικητικών ανικονοτήτων. 3.οοο και πλέον φίλους της μεγαλύτερης επαρχιακής ομάδας δεν σταμάτησαν να τραγουδούν λεπτό, δίνοντας το έναυσμα για το… «κουφάλες ξαναρχόμαστε»!

IMG_1679

Με τον Αλέξη Κούγια εγγυητή της ομαλής λειτουργίας της ΠΑΕ ΑΕΛ, οι «βυσσινί» ξεκινήσαν την ποδοσφαιρική τους σεζόν και επισήμως, παρουσιάζοντας στον κόσμο το νέο ρόστερ, όπως και αυτό έχει διαμορφωθεί έως και σήμερα.

IMG_1662

Ο προπονητής, Ράτκο Ντόστανιτς ιδιαίτερα φιλόδοξος και αισιόδοξως για την επιστροφή της ΑΕΛ στην Σούπερ Λιγκ, έδωσε το επίσημο έναυσμα για προπόνηση των «βυσσινί» στο AEL FC ARENA στις 19:00 ώρα Ελλάδος.

IMG_1709

Μία νέα εποχή ξεκινά λοιπόν για την ΑΕΛ. Μία εποχή που σηματοδοτεί την έναρξη της σύγχρονης ιστορίας της. Μία εποχή με όνειρα, φιλοδοξίες και δίψα για πολλές επιτυχίες. Κάτι που αποτυπώνεται και στα άτομα που απαρτίζουν την ομάδα, αλλά και τον κόσμο της. Γιατί η ΑΕΛ είναι καταδικασμένη να διαφέρει και να πρωταγωνιστεί.

IMG_1781

Ας δούμε όμως ποιοι παίκτες συνθέτουν την ΑΕΛ της περιόδου 2015-16 και ποιοι ήδη έχουν αποτελέσει παρελθόν από την περσινή χρονιά.

IMG_1661

Αποκτήθηκαν

Ιωάννης Μασούρας, Εμμανουήλ Νικολακάκης, Εμμανουήλ Μονιάκης, Χρήστος Κοντοχρήστος, Χαράλαμπος Οικονομόπουλος, Νικόλαος Αναστασόπουλος, Γκέρντι Χοτζάλι, Γεώργιος Μπουντόπουλος, Εμμανουήλ Ροβίθης, Οσμάν Πάτο, Δημήτρης Καπός, Ζαχαρίας Καβουσάκης, Γεννάδιος Ξενοδόχοβ, Δημήτριος Κομεσίδης,  Άγγελος Βέρτζος, Ζόελ Τσιμπάμπα, Δημήτρης Μανακούσιος, Σωτήρης Χάμος, Γιάννης Μπαλογιάννης, Κώστας Καμπέρης, Παναγιώτης Παϊτέρης, Χρήστος Αγρόδημος.

Ανανέωσαν

Δημήτρης Πατσιογεώργος, Κώστας Μπανούσης, Γιώργος Λύρας, Μίλαν Μπόγιοβιτς.

Αποχώρησαν

Κώστας Νεμπεγλέρας, Μανώλης Αποστολίδης, Νίκος Καρανίκας, Μανώλης Ζαχαράκης, Αχιλλέας Σαρακατσάνος, Γιώργος Δεληζήσης, Ελιομάρ, Ρίστο Ρίστοβιτς, Σίλβα Πίντο, Γιώργος Παμλίδης, Πασχάλης Μελισσάς, Νταβίντ Φλεριβάλ, Σταύρος Σταθάκης, Ντέο Κάντα, Δημήτρης Γιάντσης, Θανάσης Πινδώνης, Θανάσης Μουλόπουλος, Κώστας Κουρτεσιώτης, Δημήτρης Κοντοδήμος.

arenalarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις