ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θέλει Νεμπεγλέρα ο Αχιλλέας Φαρσάλων!

Μεταγραφική «βόμβα» ετοιμάζει ο Αχιλλέας Φαρσάλων, καθώς βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον πρώην πλέον αρχηγό της ΑΕΛ Κώστα Νεμπεγλέρα!

Η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» θέλει να κάνει ένα μεγάλο δώρο στους φίλους της ομάδας και να δείξει ότι έφτασε η μεγάλη ώρα για τον Αχιλλέα, που έχει ως αποκλειστικό στόχο τη νέα σε σεζόν, την άνοδο στην Γ΄Εθνική κατηγορία.

Από το περιβάλλον του έμπειρου αμυντικού μέσου επιβεβαιώθηκε ότι όντως υπήρξε ενδιαφέρον από την ομάδα των Φαρσάλων, όπως ενδιαφέρον έδειξαν και αρκετές ομάδες της Football League.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να παραμείνει εντός νομού Λάρισας για συγκεκριμένο λόγο και να συνεχίσει τουλάχιστον για τα δυο επόμενα χρόνια να βρίσκεται σε ενεργό δράση, διότι η μεγάλη του αγάπη για το ποδόσφαιρο δεν του επιτρέπει να «κρεμάσει» από τώρα τα παπούτσια του.

Σήμερα πιθανότατα ή αύριο να έχουμε εξελίξεις καθώς αναμένεται συνάντηση της διοίκησης με τον ποδοσφαιριστή και αν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή, θα είναι η πιο ηχηρή των τελευταίων χρόνων για το τοπικό ποδόσφαιρο.

Πηγή: εφημερίδα Ελευθερία

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις