ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με στόχο τον πρωταθλητισμό ξεκίνησε η αγωνιστική σεζόν για τον Κίσσαβο Συκουρίου

Παρουσία όλων των νέων αποκτημάτων αλλά και των παλαιών ποδοσφαιριστών, του νέου προπονητικού επιτελείου, της νέας διοίκησης, τοπικών αρχών και φορέων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η έναρξη της προετοιμασίας του Κισσάβου Συκουρίου στο γήπεδο της ομάδας.

Νωρίτερα, τελέστηκε αγιασμός από τον Πατέρα Γεώργιο.

Στις πρώτες του δηλώσεις προς τους ποδοσφαιριστές, ο νέος προπονητής κ. Νίκος Ανδρέου ζήτησε συνεργασία, ομαδικότητα, πειθαρχία και σκληρή δουλειά προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που τέθηκαν από την διοίκηση της ομάδας, η οποία με τη σειρά της φέτος έχει ανεβάσει αρκετά ψηλά τον πήχη.

Όπως εξήγησε ο νέος πρόεδρος του Κισσάβου κ. Κώστας Λανάρας: “η εμπλοκή νέων ανθρώπων στη διοίκηση του Κισσάβου Συκουρίου αλλά και εμού του ιδίου, είχε ως βασικό κίνητρο την επιστροφή της ιστορικής ομάδας της περιοχής μας στο επίπεδο που πρέπει να αγωνίζεται. Έτσι, φέτος ο προγραμματισμός μας είναι να καταφέρουμε να βρεθούμε στις θέσεις εκείνες που θα μας οδηγήσουν στην Α’ Κατηγορία και στη συνέχεια, μέσα από στέρεες βάσεις και σωστή δουλειά, να δώσουμε τη μάχη για την εθνική κατηγορία.

sykourio2

Αυτό θα επέλθει μέσα από μία διοικητική σταθερότητα την οποία εγγυούμαστε όλα τα μέλη της διοίκησης, αλλά και μέσα από την απαιτούμενη συνεργασία που οφείλουν να έχουν όλα τα μέλη της οικογένειας του Κισσάβου Συκουρίου.

Θέλω να ευχηθώ τόσο στους νέους ποδοσφαιριστές, όσο και στους παλαιούς αλλά και στο προπονητικό επιτελείο καλή επιτυχία, να έχουν μία χρονιά γεμάτη υγεία και επίτευξη στόχων”.

Στην επίσημη “πρώτη” του Κισσάβου έδωσαν το παρόν ο αντιδήμαρχος της περιοχής κ. Κωνσταντίνος Νταφούλης, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Συκουρίου κ. Γεώργιος Καλότυχος, όλα τα μέλη της νέας διοίκησης, ο επί μακρόν πρόεδρος της Ομάδας κ. Ντίνος Κακαγιάννης καθώς και φίλαθλοι της ομάδας.

* Εντός των ημερών η νέα διοίκηση προγραμματίζει να παραθέσει γεύμα γνωριμίας προς τους εκπροσώπους των τοπικών αθλητικών μέσων ενημέρωσης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις