ΛΑΡΙΣΑ

Επαγγελματικά ψυγεία – τι να προσέξετε ως προς την αγορά τους

Αν επιχειρούσαμε να ιεραρχήσουμε τον εξοπλισμό που είναι απαραίτητος σε ένα κατάστημα, τότε τα επαγγελματικά ψυγεία θα καταλάμβαναν τις πρώτες θέσεις. Οποιοδήποτε κατάστημα και αν διατηρεί κάποιος, το ψυγείο είναι ένα από τα εξοπλιστικά μέσα που δεν πρέπει να λείπουν.

Ξεκινώντας για την έρευνα αγοράς του θα πρέπει ο κάθε επιχειρηματίας να αναλογιστεί πολλές παραμέτρους:

  1. Χωρητικότητα και διαστάσεις

Σημαντικά στοιχεία, αφού ο κάθε χώρος είναι διαφορετικός και ίσως χρειάζεται δύο κατασκευές ή πρέπει οι διαστάσεις να είναι συγκεκριμένες για να εξυπηρετούν ένα σωστό marketing. Η χωρητικότητα του κάθε ψυγείου μετριέται σε λίτρα. Έτσι, σε κάθε μοντέλο αναγράφονται αντίστοιχα και τα λίτρα του. Κατά την μέτρησή σας σχετικά με τις διαστάσεις του, πρέπει να συνυπολογίσετε και έναν μικρό άδειο χώρο γύρω από αυτό.

  1. Τύπος ψυγείου

Τα επαγγελματικά ψυγεία χωρίζονται σε βιτρίνες, πάγκους, θαλάμους, καταψύκτες, λυόμενα, ενώ στα οικιακά οι επιλογές είναι πιο καθορισμένες. Προσέξτε ανάλογα με τον τύπο του ψυγείου, τα τρόφιμα να ταξινομούνται σωστά και να μπορούν να εκθέτονται με τον επιθυμητό τρόπο.

Σημαντική παράμετρος, είναι επίσης να εστιάσετε στην ενεργειακή κλάση του. Με δεδομένο ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους καταναλωτές ρεύματος, πρέπει να αποτελεί ένα από τα κριτήρια επιλογής σας.

Τέλος, ελέγξτε την κλιματική ζώνη στην οποία θα βρίσκεται. Διάφορα καταστήματα λειτουργούν κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες θερμοκρασίας. Όλα τα επαγγελματικά ψυγεία μπορούν να λειτουργήσουν κάτω από οποιαδήποτε θερμοκρασιακή απαίτηση, αρκεί να το ζητήσετε.

Στο stockhousecenter.gr μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία ψυγείων για οποιοδήποτε χώρο εσείς θέλετε, βλέποντας τα χαρακτηριστικά του και αξιολογώντας το!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις