ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Εγκώμια ΣΥΡΙΖΑ σε Αγοραστό ή αλλιώς…. κανείς δεν αγιάζει στο… κόμμα του!

Μέλι έσταζε σήμερα το πρωί για τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο γενικός γραμματέας συντονισμού διαχείρισης αποβλήτων του υπουργείου Εσωτερικών Βαγγέλης Καπετάνιος. Τα καλύτερα από το υψηλόβαθμο στέλεχος και άμεσο συνεργάτη του (βαριού κυβερνητικού χαρτιού) Νίκου Βούτση, από τον οποίο μάλιστα έσπευσε να μεταφέρει τα χαιρετίσματα αλλά και την προσωπική ικανοποίηση του υπουργού για το έργο που παράγει η περιφέρεια στο νευραλγικό ζήτημα των απορριμμάτων.

Ο κ. Καπετάνιος μίλησε για «ουσιαστική δουλειά, με συνέπεια αλλά και με σταθερότητα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας που είναι μία από τις πράσινες περιφέρειες της χώρας» προκαλώντας αρκετή εντύπωση για την επίθεση φιλίας στον Λαρισαίο αιρετό.

Δεν είναι βέβαια το πρώτο κυβερνητικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που λέει καλές κουβέντες για τον Αγοραστό. Πλην του Σταθάκη, ο οποίος είχε καταγγείλει τον Λαρισαίο για…  bullying (!), ο Περιφερειάρχης χαίρει της εκτίμησης του κυβερνητικού συνόλου.

Ούτε επί Νέας Δημοκρατίας δε θα περίμενε τέτοια αποδοχή. Δίκιο έχουν αυτοί που λένε πως κανείς δεν αγιάζει στο… κόμμα του!

Σ.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις