ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για την πρωτοφανούς σκληρότητας δολοφονία του 21χρονου στη Σωτηρίτσα!

Σε προσαγωγές ατόμων έχει προχωρήσει από το Σάββατο η αστυνομία αναζητώντας την άκρη του νήματος στο πρωτοφανούς σκληρότητας έγκλημα με θύμα έναν 21χρονο Αλβανικής καταγωγής στην περιοχή της Κάτω Σωτηρίτσας στα παράλια του Αγιοκάμπου.

Τα ίχνη του νεαρού είχαν χαθεί την περασμένη Παρασκευή στην Κάτω Σωτηρίτσα, ενώ σχεδόν ένα 24ωρο μετά, το πτώμα του βρέθηκε από διερχόμενο βοσκό σε ερημική τοποθεσία μεταξύ Αγιοκάμπου και Αγιάς, στην περιοχή που οι ντόπιοι αποκαλούν “Αγίους Αναργύρους” λόγω της φερώνυμης εκκλησίας που βρίσκεται εκεί.

Φως στις συνθήκες του θανάτου αναμένεται να δώσει το πόρισμα της ιατροδικαστικής έρευνας που έχει παραγγελθεί, όμως τα πρώτα ευρήματα σοκάρουν: ο 21χρονος φέρεται να έχει πυροβοληθεί εξ’ επαφής στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ενώ στη συνέχεια ο δράστης ή οι δράστες φέρονται να έβαλαν φωτιά σε συγκεκριμένο σημείο του άψυχου σώματός του! Επίσης, πριν το θάνατο ο νεαρός φέρεται να είχε δεχθεί αρκετή σωματική βία.

“ΗΤΑΝ ΗΣΥΧΟ ΠΑΙΔΙ…”

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στα παράλια του δήμου Αγιάς παρακολουθεί τις αστυνομικές έρευνας των αντρών της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, έχουν πραγματοποιηθεί ήδη από χθες Σάββατο προσαγωγές.

Άνθρωποι που γνώριζαν τον άτυχο νεαρό, μιλούν για ένα “ήσυχο παιδί από μία ήσυχη οικογένεια, που εργάζονταν σε ταβέρνα μαζί με την μητέρα του χωρίς να έχει δώσει δικαιώματα”.

Σε μία τόσο κλειστή κοινωνία πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι είναι μάλλον δύσκολο να μείνει κρυφό το μυστικό ενός τόσου σκληρού θανάτου ενός νεαρού άντρα…

Newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις