ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

Εμφύτευση μαλλιών και προεκτάσεις

Όλοι έχουμε ανάγκη να νιώθουμε όμορφοι και ελκυστικοί με την εξωτερική μας εμφάνιση. Το πρόβλημα της τριχόπτωσης έχει επιπτώσεις κυρίως ψυχολογικές και στα δύο φύλα εξίσου. Αναφορικά με την γυναικεία τριχόπτωση αυτή προκύπτει ως αποτέλεσμα γενετικής προδιάθεσης ή ορμονολογικών διαταραχών, όπως η εμμηνόπαυση. Ακόμα και ο θυροειδής και οι εξαντλητικές δίαιτες μπορούν να οδηγήσουν σε μερική τριχόπτωση. Από την άλλη, όσον αφορά στην αντρική τριχόπτωση εδώ η κύρια αιτία είναι η ανδρογενής αλωπεκία στο 98% των περιπτώσεων και επισημαίνεται ότι έχει γονιδιακή προέλευση.

Η μόνη λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης είναι η εμφύτευση μαλλιών.Είναι χαρακτηριστικό ότι στις μεγάλες πόλεις της χώρας μας, όπως η Θεσσαλονίκη, μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού δηλώνει έτοιμο να προχωρήσει σε αυτού του είδους την θεραπεία, προκειμένου να αποκτήσει και πάλι υγιή και πλούσια μαλλιά. Το ψυχολογικό αντίκτυπο είναι έντονο τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και η κοινωνική αποδοχή είναι ο πιο σημαντικός παράγων που έχει αναδείξει την εμφύτευση μαλλιών, ως την πλέον αναγνωρίσιμη θεραπεία κατά της τριχόπτωσης.

Σε κάθε περίπτωση επισημαίνεται ότι η θεραπεία πρέπει να προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ενός ξεχωριστά. Μην εμπιστεύεστε προϊόνταπου υπόσχονται «μαγικά αποτελέσματα», από την πρώτη εφαρμογή σε εξαιρετικά μικρό κόστος… Ο μοναδικός τρόπος ώστε να απαλλαγείτε οριστικά από την τριχόπτωση είναι η εμφύτευση μαλλιών, απευθυνόμενοι σε ένα κέντρο αισθητικής το οποίο έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό και προσωπικό.

Με την εμφύτευση, νέες τρίχες παράγονται σε σύντομο χρονικό διάστημα. Γίνεται λόγος για μια εξαιρετικά ανώδυνη διαδικασία κατά την οποία στόχος μας είναι να πολλαπλασιάζεται η ροή του αίματος σε περιοχές όπου εντοπίζεται ατονία στις ρίζες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα κύτταρα που βρίσκονται μέσα στον θύλακα της τρίχας να αυξάνονται, κάνοντάς την πιο υγιή, ενώ ταυτόχρονα δημιουργείται αντιφλεγμονώδηδράση, η οποία προστατεύει το δέρμα.

TaLaserlineClinics αποτελούν πρότυπα κέντρα αισθητικής. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα laserline-clinics.grκαι συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε, κλείνοντας το πρώτο σας ραντεβού γνωριμίας!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις