ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Θρήνος για τον άδικο χαμό 25χρονης Βολιώτισσας

Την τελευταία της πνοή άφησε την Πέμπτη μια 25χρονη αστυνομικός, που κατάγονταν από τη Ν. Ιωνία και υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου, χτυπημένη από την επάρατη νόσο.

Πρόκειται για την Ελένη Βενέτη, που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και παρά την άνιση «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο, εδώ και περίπου ένα χρόνο, νικήθηκε τελικά χθες (μια μέρα μετά τα γενέθλιά της και άφησε την τελευταία της πνοή, σκορπίζοντας θλίψη στους γονείς της, τις δύο αδελφές της και τους φίλους της. Η Ελένη είχε υποβληθεί σε χημειοθεραπείες και σε μεταμόσχευση και διάνυε περίοδο αποθεραπείας και ειδικών εξετάσεων, δυστυχώς όμως ο καρκίνος έκανε μετάσταση με αποτέλεσμα να σωθούν οι όποιες ελπίδες για να επανακάμψει.

Η είδηση του θανάτου της άτυχης κοπέλας, έγινε γνωστή χθες το μεσημέρι στην Αστυνομία, όπου κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως συνέβη το μοιραίο, σε μια συνάδελφό τους, που ήταν υπόδειγμα στην εργασία της. Η άτυχη κοπέλα υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου και ζήτησε μετάθεση στο Βόλο πριν λίγο καιρό προκειμένου να είναι κοντά στους δικούς της ανθρώπους οι οποίοι τη στήριζαν όσο μπορούσαν στον αγώνα που έδινε για τη ζωή.

Η νεκρώσιμος ακολουθία της Ελένης Βενέτη, θα γίνει στις 11 το πρωί του Σαββάτου, από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου.

(magnesianews.gr)

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις