ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Κεδίκογλου: “ακόμη και το δημοψήφισμα της χούντας ήταν πιο νομότυπο…”

Την πεποίθηση πως το δημοψήφισμα της ερχόμενης Κυριακής αποτελεί “μάχη για την πατρίδα και το μέλλον της Ελλάδας” εξέφρασε το απόγευμα της Πέμπτης από τη Λάρισα, ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ. Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας σε εκδήλωση υπέρ του “ναι”.

Ο κ. Κεδίκογλου υποστήριξε πως το δημοψήφισμα έχει “πάρα πολλά μεμπτά σημεία”, προσθέτοντας ότι “ακόμη και το δημοψήφισμα της χούντας ήταν πιο νομότυπο καθώς είχε δύο ψηφοδέλτια”.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο βουλευτής του Ποταμιού Κώστας Μπαργιώτας ο οποίος εκτίμησε πως “αυτό που τίθεται εν αμφιβόλω είναι η πορεία της χώρας για τα επόμενα 50 χρόνια”, σημειώνοντας επίσης πως “προέχει η επιβεβαίωση της Ελλάδας εντός τη Ευρωπαϊκής Ένωσης”.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. Μάξιμος Χαρακόπουλος χαρακτήρισε το δημοψήφισμα ως “παρωδία” και είπε ότι “το διακύβευμα είναι το κεκτημένο της παραμονής της χώρας μας στην Ευρώπη”, ενώ ο βουλευτής της Ν.Δ. Χρήστος Κέλλας τόνισε μεταξύ άλλων ότι “κρίνεται η ασφάλεια της χώρας” εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως “ο λαός θα ψηφίσει ναι στην Ευρώπη”.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις