Πάμε ταμείο

Στοίχημα: κερδίζουν και χωρίς Νέιμαρ οι Βραζιλιάνοι και μάλιστα με μηδέν παθητικό

Βραζιλία και Βενεζουέλα κοντράρονται στο «Μονουμεντάλ» του Σαντιάγο και θα γνωρίζουν ποια αποτελέσματα τους βολεύουν προκειμένου να περάσουν στην επόμενη φάση, καθώς Περού και Κολομβία αναμτρώνται νωρίτερα στο Τεμούκο. Χωρίς τον Νεϊμάρ η «σελεσάο», με στόχο να γράψει ιστορία και να κερδίσει πρώτη φορά σε Κόπα Αμέρικα την αντίπαλό της η Βενεζουέλα.

Αν ρίξουμε μια ματιά στην προϊστορία, αντιλαμβανόμαστε ότι για να πάει το χέρι προς τα δεξιά και τη Βενεζουέλα θα πρέπει οι παίκτες του Σανβισέντε απόψε να πανηγυρίσουν μία ιστορική νίκη. Τώρα μπορούμε να σκεφτούμε, «τι διάολο, όλους θα τους αναστήσει η Βραζιλία»;

Γιατί και οι Κολομβιανοί την κέρδισαν πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια. Μπορεί κανείς να σκεφτεί αυτό το σενάριο, καθώς η Βραζιλία δεν έχει πείσει, δεν έχει Νεϊμάρ και η Βενεζουέλα είναι μια χαρά ομάδα. Αλλά είναι η Βενεζουέλα.

Και από την άλλη, το άλλο σκεπτικό λέει ότι στη Βραζιλία παρουσιάζεται μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξει ότι δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τον Νεϊμάρ. Ποιοτικά δεν το συζητάμε, οι Βραζιλιάνοι είναι ένα επίπεδο πάνω. Το θέμα είναι το ομαδικό. Σε ότι έχει να κάνει με το σημείο, κρίνουμε ότι θα κερδίσουν οι Βραζιλιάνοι αλλά δεν θα μπλέξουμε με το 1,60+.

Από κει και πέρα, πιστεύουμε ότι δεν θα δεχτούν γκολ από τους Βενεζολάνους και θα πάρουν τη νίκη. Το συγκεκριμένο ειδικό ποντάρισμα προσφέρεται σε απόδοση 2,40

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις