ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Στα… δέκα μέτρα έστησαν τον Τζανακούλη Ρένα – Σιδερόπουλος στη νομαρχιακή συνέλευση της Νέας Δημοκρατίας

Δε λέει να κοπάσει ο ντόρος που ξεσηκώθηκε τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην τοπική Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις πολλές και «αδικαιολόγητες» απουσίες στελεχών από τη νομαρχιακή συνέλευση της περασμένης Τετάρτης όπου συμμετείχε και ο Μάκης Βορίδης.

Αναμενόμενα στο στόχαστρο βρέθηκε αρκετές φορές ο πρώην δήμαρχος Λαρισαίων και υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα στις εκλογές του Ιανουαρίου Κώστας Τζανακούλης.

Το θέμα ετέθη από πολλά στελέχη. Ο Γιώργος Σουφλιάς έκανε ένα βήμα παραπάνω «δείχνοντας» με κομψό τρόπο πρόσωπα και καταστάσεις: «Είναι τραγικό αυτή τη στιγμή να είναι μόνο δύο δήμαρχοι εδώ ενώ θα έπρεπε να είναι όλοι υποψήφιοι δήμαρχοι» φέρεται να είπε ο Λαρισαίος διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ρένα Καραλαριώτου μίλησε για «ασέβεια» απέναντι στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας από ανθρώπους που την «χρησιμοποίησαν».

Τα καλύτερα όμως έμελλε να ακουστούν από το στόμα του προέδρου της ένωσης Λαρισαίων Αγροτών Χρήστου Σιδερόπουλου ο οποίος επεφύλασσε ένα… μίνι «αφιέρωμα» στον Κώστα Τζανακούλη.

Σταχυολογήσαμε τα καλύτερα: «αυτός ο άνθρωπος (σ.σ. ο Κώστας Τζανακούλης) ήταν στη λογική ότι αφού πέθανε ο βασιλιάς να πεθάνουν όλοι. Η συμπεριφορά του ήταν πάντοτε απαράδεκτη απέναντι στον κομματικό μηχανισμό. Γιατί πολύ απλά είχε διαρκώς δικό του μηχανισμό που χρησιμοποιούσε όπως αυτός νόμιζε. Πάρτε για παράδειγμα τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές όταν στο ΠΑΣΟΚ πανηγύριζαν και μόλις ήρθαν τα αποτελέσματα από Κοιλάδα και Τερψιθέα γύρισε το αποτέλεσμα. Εκεί φάνηκε ξεκάθαρα το σύστημα λειτουργίας αλλά και η αδυναμία του κ. Τζανακούλη να καταλάβει πως η πόλη της Λάρισας πλέον δεν τον ήθελε {….}

Για να τελειώνουμε με τον κ. Τζανακούλη (σ.σ. είπε ο Χρήστος Σιδερόπουλος κοιτώντας τον Μάκη Βορίδη) ζητήστε από τον κομματικό μηχανισμό να σας υποδείξει έστω κι ένα στέλεχος πρώτης γραμμής της παράταξης του. Δε θα βρείτε όμως γιατί ως δήμαρχος τόσα χρόνια δεν άφησε κανένα από τα στελέχη του να είναι προβεβλημένο, επιμένοντας να διατηρεί όλο το μηχανισμό στα χέρια του. Και οι συνέπειες αυτών των πρακτικών και για το κόμμα είναι γνωστές σε όλους…»

Αδύνατον να κλείσουν κάποιες πληγές…

Ιανός

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις