ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στον Τύρναβο ο Δημήτρης Μπάσης

Έναν από τους καλύτερους τραγουδιστές της γενιάς του, τον Δημήτρη Μπάση, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν την Πέμπτη, 11 Ιουνίου και ώρα 21:00 στο Ανοικτό Θέατρο Τυρνάβου σε συναυλία που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος της πόλης.

Πρόκειται για μία εκδήλωση αφιερωμένη σε δύο σπουδαίους Έλληνες συνθέτες, τον Σταύρο Κουγιουμτζή και τον Απόστολο Καλδάρα.

Ο τίτλος της «Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω…». Κάπου Νυχτώνει, οι Ελεύθεροι και Ωραίοι, Μη μου Θυμώνεις Μάτια μου αλλά και η Φαντασία, Νύχτωσε χωρίς Φεγγάρι και Ένα Τραγούδι απ’ τ’ Αλγέρι είναι ορισμένα μόνο από του σπουδαία και διαχρονικά τραγούδια των δύο συνθετών που θα ακουστούν με την εξαιρετική φωνή του Δημήτρη Μπάση συνοδεία της Μικτής Χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Νίκου Ευθυμιάδη.

Αναφορικά με την ορχήστρα, θα απαρτίζεται από δύο στενούς συνεργάτες του τραγουδιστή, τον Γιάννη Σινάνη στο μπουζούκι (από τους πλέον αξιόλογους μουσικούς, επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου) και τον Γιάννη Παπαζαχαριάκη στην κιθάρα ενώ παράλληλα θα συμμετέχουν αξιόλογοι καλλιτέχνες της περιοχής όπως ο Βαγγέλης Τσιαπλές (μπουζούκι), ο Βασίλης Γκέκας (πλήκτρα), ο Δημήτρης Πατούλιας (ακορντεόν), ο Θάνος Κυρίδης (κρουστά), η Σάντρα Αποστολοπούλου (φλάουτο), ο Γιώργος Πατούλιας (κιθάρα) και οι τυρναβίτες Κώστας Μαντές (μπάσο) και Θέμης Σαμαντζής (σαξόφωνο).

 

Εισιτήρια προπωλούνται στον Τύρναβο στο Café-Bar «Ναυάγιο», στο Café – Snack «Κεντρικόν» και στο κατάστημα λευκών ειδών «οΝειρΟδώΡΑ». Για περισσότερες πληροφορίες / εισιτήρια τηλ: 6934634268.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις