ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο Μπάνσκο το 5ο Μουσικό Σεμινάριο του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας

Το Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας διοργανώνει το 5ο Μουσικό Σεμινάριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Bansko της Βουλγαρίας από 27-30 Ιουνίου ως συνέχεια του 4ου Θερινού Μουσικού Σεμιναρίου το οποίο παρακολούθησαν 130 συμμετέχοντες.

Tο 5ο Μουσικό Σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές μουσικής,οργάνων ορχήστρας (με επίπεδο τουλάχιστον Α’ Κατωτέρας), οι οποίοι θα συμμετέχουν στην ορχήστρα του σεμιναρίου καθώς επίσης και σε σπουδαστές φωνητικής και μέλη χορωδιών οι οποίοι θα επανδρώσουν τα φωνητικά σύνολα του σεμιναρίου.

Το σεμινάριο αυτό αφορά και μεμονωμένους μουσικούς αλλά και ολοκληρωμένα σύνολα. Θα πραγματοποιηθούν δειγματικές διδασκαλίες, ειδικές φωνητικές ασκήσεις, αγωγή φωνής, συναυλίες, μουσικά εργαστήρια (atelier) κ.α.
Στο σεμινάριο διδάσκουν οι: Δημήτρης Δημόπουλος (ορχήστρα), Νίκος Στ. Ευθυμιάδης (χορωδία) και Γιάννης Γράμψας (φωνητική αγωγή-χορωδία).

Για περισσότερες πληροφορίες στη γραμματεία του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας (Θεοφράστου 62-64, Λάρισα, τηλ. 2410-670917 Δευτέρα – Παρασκευή , ώρες 14:00-21:00 & Σάββατο 9:00-14:00

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις