ΛΑΡΙΣΑ

Χαρακόπουλος : «Λαϊκισμός και κρατισμός τροχοπέδη στην επιχειρηματικότητα»

«Ο λαϊκισμός και ο κρατισμός εξακολουθούν, δυστυχώς, να ασκούν γοητεία σε μεγάλο τμήμα της κοινωνίας, εις βάρος της πραγματικής παραγωγής και των ανθρώπων της πραγματικής οικονομίας».

Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος στο μήνυμά του προς τον πρόεδρο του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών κ. Απόστολο Δοντά με αφορμή τις εργασίες της ετήσιας συνέλευσης των μελών του ΣΘΕΒ.

Ο Θεσσαλός πολιτικός τονίζει, επίσης, με νόημα ότι: «ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας και της περιφέρειάς μας πλήττεται σφόδρα από την παρατεταμένη οικονομική κρίση αλλά, ταυτόχρονα, και από πολιτικές επιλογές που αποτελούν τροχοπέδη στην υγιή επιχειρηματικότητα. Σοβαρές παθογένειες που συνετέλεσαν να βρεθεί η ελληνική οικονομία στην άκρη του γκρεμού της χρεοκοπίας, συνεχίζουν να υπονομεύουν την προσπάθεια που κατεβλήθη να σταθούμε επιτέλους στα πόδια μας.

Οι τελευταίες ψευδαισθήσεις, όμως, καταρρέουν και πλέον οφείλουμε να δούμε την πραγματικότητα. Για να έχει αύριο η χώρα, για να έχουν αύριο οι νεώτερες γενιές, για να δημιουργηθούν δουλειές και να σταματήσει η αιμορραγία της μετανάστευσης των νέων μας, οφείλουμε να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να στηρίξουμε τους δυναμικούς, καινοτόμους ανθρώπους της ιδιωτικής οικονομίας, όπως αυτοί που απαρτίζουν το Σύνδεσμό σας».

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις