ΛΑΡΙΣΑ

Στις 6 Ιουνίου η νέα διάθεση προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» από τους Εν.Πο.Λ.

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας  πραγματοποιούν  νέα διάθεση προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης.

Έχοντας αφουγκραστεί την επιθυμία των πολιτών, που υποστηρίζουν συνειδητά και με θέρμη τη διάθεση προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» του κινήματός μας, προχωράμε στη διάθεση των παρακάτω προϊόντων:

1) Αβγά χωριάτικα ελευθέρας βοσκής από τον Παναγιωτίδη Θεόδωρο (Στεφανόβουνου Ελασσόνας). Η καρτέλα των 30 αβγών κοστίζει 5,20€

2) Χαρτικά (Κωνσταντίνος Βασιλικάρης Λαγκαδά Θεσ/νίκης):

  • ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ σε συσκευασία 660 φύλλων (1000gr) με τιμή συσκευασίας/ κιλού 2,50€
  • ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ σε συσκευασία 4 τεμαχίων, 450 ΓΡ/ ΡΟΛΛΟ (συνολικά 40 μέτρα χαρτιού) με τιμή συσκευασίας 4€ (τιμή ανά κιλό: 2,22€)
  • ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ τρίφυλλο σε συσκευασία 30τμχ. Χ 200gr ΓΚΟΦΡΕ και τιμή συσκευασίας 12,50€ (τιμή ανά κιλό : 2,08€)

3) Τυροκομικά.

  • ΚΑΣΕΡΙ βραβευμένο από τον τυροκόμο Παιδή (Καλαμπάκα) προς 9,30€ το κιλό
  • ΦΕΤΑ Π.Ο.Π. από τον τυροκόμο Ν. Τάχα (Ελευθέριο Λάρισας) προς 5,90€ το κιλό σε δίκιλη ή τετράκιλη συσκευασία
  • ΑΝΘΟΤΥΡΟ από τον τυροκόμο Ν. Τάχα (Ελευθέριο Λάρισας) προς 3, 40 € το κιλό.

5) Ρύζια από τον Μπαλτά Αντώνιο ( Μάλγαρα Θεσνίκης)

  • ΡΥΖΙ ΤΥΠΟΥ ΚΑΡΟΛΙΝΑ σε συσκευασίες των 5 κιλών (5 σακουλάκια του 1 κιλού) με τιμή/συσκευασία 4,75€
  • ΡΥΖΙ ΤΥΠΟΥ BONNET σε συσκευασίες των 5 κιλών (5 σακουλάκια του 1 κιλού) με τιμή/συσκευασία 4,50€
  • ΡΥΖΙ ΤΥΠΟΥ ΓΛΑΣΕ σε συσκευασίες των 5 κιλών (5 σακουλάκια του 1 κιλού) με τιμή/συσκευασία 4,00€.

6) Ζυμαρικά – τραχανάδες από τον Κωνσταντίνο Σεραφείμ (Ίσθμια Κορινθίας)

  • ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ φούρνου, Βάρος 1000gr, Τιμή 2,5€
  • ΧΥΛΟΠΙΤΑΚΙ Βάρος 1000gr, Τιμή 2,5€
  • ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ Βάρος 1000gr, Τιμή 2,5€
  • ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΓΛΥΚΟΣ Βάρος 500gr, Τιμή 1,5€
  • ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΞΥΝΟΣ Βάρος 500gr, Τιμή 1,5€.

** Στις παραπάνω τιμές των προϊόντων είναι συνυπολογισμένος και ο ΦΠΑ.
Οι παραγγελίες θα γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα των Ενεργών Πολιτών Λάρισας (www.energw.gr) ή στη Στέγη Αλληλεγγύης– Μανδηλαρά & Παναγούλη37. Τηλεφωνικές παραγγελίες ΔΕΝ γίνονται δεκτές. Υπενθυμίζουμε, ότι εκτός από την εξασφάλιση ποιοτικών ελληνικών προϊόντων, Ελλήνων παραγωγών στην καλύτερη δυνατή τιμή, η δράση μας στοχεύει και στην συγκέντρωση τροφίμων για το “Δωρητήριο τροφίμων” των Εν.Πο.Λ. που υποστηρίζει αρκετές οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα! Έτσι, κερδίζουμε σε ποιότητα και τιμή, στηρίζοντας παράλληλα  τα ελληνικά προϊόντα, και δίνοντας αξία στο μόχθο του Έλληνα παραγωγού, ενώ  ταυτόχρονα, επιτελούμε ένα σημαντικό έργο κοινωνικής αλληλεγγύης, βοηθώντας συμπολίτες μας!

Κατά τη διάρκεια της δράσης στο χώρο διάθεσης των προϊόντων θα συλλέγονται τρόφιμα για το “Δωρητήριο τροφίμων” που στεγάζεται στη “Στέγη Αλληλεγγύης” (Παναγούλη 37) για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των δεκάδων άπορων οικογενειών της πόλης μας.
(στο ίδιο μέρος συγκεντρώνονται επίσης φάρμακα για το “Ιατρείο Αλληλεγγύης” & τηγανέλαιο για ανακύκλωση.)

Υπενθυμίζεται ότι η παραγγελία σας είναι εγγυημένη μέχρι την ώρα προσέλευσης που καθορίζει το ηλεκτρονικό σύστημα. Επίσης, οι εγκαίρως προσερχόμενοι θα εξυπηρετούνται ταχύτερα από 3 γραμματείες, ενώ οι εκτός καθορισμένου ωραρίου (πριν και μετά την ώρα που καθορίζεται από το ηλεκτρονικό σύστημα) θα εξυπηρετούνται από μια γραμματεία, στην οποία ενδέχεται η καθυστέρηση να είναι μεγαλύτερη. Καλό θα είναι όταν προσέρχεστε να έχετε εκτυπώσει την παραγγελία σας, ή να γνωρίζετε τον αριθμό της. Τέλος, δεν θα λειτουργήσουν οι γραμματείες των αδιάθετων ή επιπλέον παραγγελιών πριν τις 12.30 μετά το μεσημέρι, όταν θα έχει ικανοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος των ηλεκτρονικών παραγγελιών. Να είστε βέβαιοι, ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτησή σας.
Αν είσαι εθελοντής ή θέλεις να γίνεις, δήλωσε συμμετοχή γι αυτή τη δράση στα τηλέφωνα: 6955949465 και 2413011972 (ώρες λειτουργίας της “Στέγης”), στη “Στέγη Αλληλεγγύης” ή στο info@energw.gr
 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις