ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Για αποκλεισμό καταγγέλλει η ΕΛΜΕ τη νέα διοίκηση της εκπαίδευσης – Αφορμή σύσκεψη για το μέλλον των ΕΠΑΛ

Σε δημόσια αντιπαράθεση εξακολουθεί να βρίσκεται η ΕΛΜΕ Λάρισας με τη νέα περιφερειακή διευθύντρια εκπαίδευσης.

Μετά τις ανταλλαγές ανακοινώσεων σχετικά με τα δεδουλευμένα των εκπαιδευτικών από τις περσινές πανελλαδικές, έρχεται τώρα η καταγγελία της ΕΛΜΕ ότι αποκλείστηκε από πρόσφατη σύσκεψη για το μέλλον των ΕΠΑΛ στο νομό.

Η σχετική ανακοίνωσε έχει ως εξής :

«Η ΕΛΜΕ ν. Λάρισας  καταγγέλλει  τις τακτικές της Διοίκησης , η οποία σε πρόσφατη σύσκεψη των στελεχών της για το μέλλον των ΕΠΑΛ της Λάρισας (πιθανές αλλαγές και νέα κατανομή τομέων και ειδικοτήτων) δεν μπήκε στον κόπο να καλέσει την ΕΛΜΕ, μέλη της οποίας εδώ και 22 μήνες βρίσκονταν σε καθεστώς διαθεσιμότητας-εκδιωγμού από την Τεχνική Εκπαίδευση.

Δυστυχώς τέτοιες εν κρυπτώ ενέργειες μόνο τη συνεργασία της ΕΛΜΕ και της νέας Διοίκησης δεν προάγουν και διαψεύδουν πολύ σύντομα την υποτιθέμενη συνεργασία που επιθυμεί κατά τα λεγόμενά της να έχει με το Πρωτοβάθμιο Συνδικαλιστικό Όργανο των καθηγητών του νομού .

Δεν θα επιτρέψουμε άλλους πειραματισμούς στον πολύπαθο χώρο της Τεχνικής Εκπαίδευσης χωρίς την παρουσία του συνδικάτου , το οποίο έδωσε μάχες για την επιστροφή των συναδέλφων της διαθεσιμότητας στην Εκπαίδευση και την επανασύσταση των κατηργημένων τομέων και ειδικοτήτων».

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις