ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Η Αγγέλα ετοιμάζει… αντεπίθεση με επίσκεψη στη Λαμία για το “ξήλωμα” του γραφείου της ΔΥΠΕ!

Η Απόφαση της αναπληρώτριας διοικήτριας της 5ης Διοίκησης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Αγγέλας Βαγενά να “ξηλώσει” το γραφείο της ΔΥΠΕ που λειτουργούσε στη Λαμία εντός του νοσοκομείου, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων αλλά και απαξιωτικών χαρακτηρισμών.

Ωστόσο, η Λαρισαία φαίνεται να μη… μασάει από τέτοια αφού ετοιμάζει τις επόμενες ημέρες επίσκεψη στην περιοχή για να “βάλει τα πράγματα στη θέση τους”, όπως εξηγούσαν συνεργάτες της.

Μάλιστα, όπως έλεγαν “πρόκειται για πρωτοφανές γεγονός, αφού δεν προβλέπεται από πουθενά η λειτουργία ενός γραφείου στη Λαμία και μάλιστα εντός του νοσοκομείου, με 4 αποσπασμένους υπαλλήλους την ώρα που τα νοσοκομεία αναστενάζουν από ελλείψεις προσωπικού”.

Η ιστορία όμως δεν φαίνεται να ανακινήθηκε από την κ. Βαγενά αφού σύμφωνα με πληγές εντός της 5ης ΔΥΠΕ “για την συγκεκριμένη υπόθεση υπήρχαν καταγγελίες στο σώμα ελεγκτών δημόσιας διοίκησης”!

Το θέμα πάντως σύμφωνα με την ίδια την αναπληρώτρια διοικήτρια είναι πολιτικό. Αν θέλουν δηλαδή οι νέοι κυβερνώντες να “αποσχίσουν” την περιοχή της Στερεάς ώστε να αποκτήσει δική της ΔΥΠΕ η Λαμία, έχει καλώς. Διαφορετικά… dura lex sed lex….

Σ.Σ. Με αφορμή το παρόν δημοσίευμα ενημερωθήκαμε από την 5η ΔΥΠΕ πως η απόφαση για την παύση λειτουργίας του γραφείου στη Λαμία ανήκει στον ίδιο τον υπουργό Υγείας κ. Κουρουμπλη στις 7 Μαΐου, ενώ στις 11 του ίδιου μηνός υπήρξε νέα ενημέρωση προςτ τη ΔΥΠΕ για την οριστικοποίηση της.

Ιανός

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις