ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αυτός είναι ο 46χρονος που επιχείρησε να “μπουκάρει” στο Μεταγωγών – αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα! (φωτό)

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία από τη χθεσινοβραδινή πρωτοφανή είδηση πως 46χρονος επιχείρησε με το αυτοκίνητό του να “μπουκάρει” στο τμήμα Μεταγωγών των δικαστηρίων της Λάρισας, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς. “Από θαύμα” πάντως δεν είχαμε θύματα, δηλώνει στο onlarissa.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας κ. Νταβούρας ο οποίος μάλιστα υποστηρίζει πως “αυτός ο άνθρωπος ήταν αποφασισμένος να κάνει ζημιά σε αστυνομικό”!

Όπως διαπιστώθηκε μετά τη σύλληψή του, ο 46χρονος με καταγωγή από χωριό της περιοχής του Αμπελώνα στο δήμο Τυρνάβου, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και για τον λόγο αυτό είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν μάλιστα, πως όταν ρωτήθηκε για τα κίνητρα της πράξης του, φέρεται να απάντησε πως το έκανε γιατί θυμήθηκε πως στο παρελθόν είχε μεταφερθεί από το μεταγωγών σε κλινική!

Ο άντρας κρατείται, για τα αδικήματα που κατηγορείται ορίστηκε δικάσιμος, ενώ αναμένεται να περάσει ξανά από ιατρικές εξετάσεις.

“ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ”

“Μας βοήθησε ο Θεός και ο Άγιος Αρτέμιος. από καθαρό θαύμα δεν είχαμε θύματα. Ο άνθρωπος ήταν αποφασισμένος να κάνει ζημιά σε αστυνομικό. Ευτυχώς δεν υπήρχαν συνάδελφοι έξω από το κτήριο των Μεταγωγών εκείνη τη στιγμή” δήλωσε εμφανώς προβληματισμένος ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας κ. Θανάσης Νταβούρας.

Όπως εξήγησε ο κ. Νταβούρας, το περιστατικό αυτό “αποδεικνύει για μία ακόμη φορά περίτρανα ότι το επάγγελμα του αστυνομικού ήταν και παραμένει επικίνδυνο γιατί και στην πιο ανύποπτη στιγμή η ζωή του βρίσκεται εν κινδύνω. Αποδεικνύεται επίσης ότι το θέμα της ψυχικής υγείας στην Ελλάδα είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο τελικά.” Κατέληξε ο κ. Νταβούρας.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

metagogon4 metagogon6 metagogon1 metagogon2 metagogon3

Newsroom onlarissa.gr / φωτό: Γιάννης Μπουρδούβαλης

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις