ΕΛΛΑΔΑ

Αυτό είναι το «κολαστήριο» που ζούσε η 4χρονη Άννυ

Η τραγική δολοφονία της Άννυ, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, συνεχίζει να απασχολεί την ελληνική κοινωνία. Οι παλινωδίες μεταξύ των γονιών της άτυχης μικρούλας πολλαπλασιάζουν τα αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο και την εξαφάνιση του σώματος της 4χρονης Άννυ.

Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, το υπόγειο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα 73 έγινε φύλλο και φτερό από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, οι έρευνες της οποίας έφεραν στο φως τα συνταρακτικά στοιχεία για το ειδεχθές έγκλημα.

Στο διαμέρισμα φαίνεται ξεκάθαρα η δουλειά της σήμανσης, αφού όλοι οι τοίχοι του διαμερίσματος έχουν ελεγχθεί για τα δακτυλικά αποτυπώματα που υπήρξαν στο υπόγειο «κολαστήριο».

Το υπόγειο διαμέρισμα είναι δυάρι και περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο, χολ, κουζίνα, μπάνιο και σαλόνι. Οι άντρες της Αστυνομίας έχουν ψάξει εκατοστό προς εκατοστό την κουζίνα, το μπάνιο και το σαλόνι, όπως αποκαλύπτεται και στις φωτογραφίες.

Η συγκλονιστική ομολογία του 27χρονου ότι τεμάχισε το ίδιο του το παιδί για να καλύψει τα ίχνη του, οδήγησε την Αστυνομία να ερευνήσει ακόμη και τα φρεάτια της αποχέτευσης, τα σιφόνια και τις σωληνώσεις από τους νιπτήρες του μπάνιου και της κουζίνας.

Στην κουζίνα παρατηρεί κανείς ότι οι αρχές έχουν ελέγξει ακόμα και τον απορροφητήρα αφού ο 27χρονος Βούλγαρος στην πρώτη του ομολογία, είχε πει πως είχε βράσει την δύστυχη μικρούλα…

Σύμφωνα με πληροφορίες στο υπόγειο διαμέρισμα βρέθηκαν κηλίδες αίματος ακόμη και στο ταβάνι ορισμένων δωματίων. Ανατριχιαστική λεπτομέρεια είναι ότι οι άνδρες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών  Ερευνών πήραν για εξέταση ακόμα και υγρά από την αποχέτευση, ενώ βρέθηκε και ένα μικρό κόκκαλο το οποίο δεν έχει ακόμα διαλευκανθεί από που προέρχεται.

Η παρουσία της Άννυ έχει σημαδέψει όλους τους χώρους. Αυτοκόλλητα στις πόρτες, παιχνίδια και διάφορα παιδικά μικροαντικείμενα. Συγκινεί η εικόνα που φαίνεται το μικρό παιδικό τραπεζάκι στο σαλόνι στο οποίο περνούσε τις ώρες της η μικρή Άννυ, παίζοντας και ζωγραφίζοντας, χωρίς το 4χρονο αγγελούδι να αντιλαμβάνεται τι επρόκειτο να ακολουθήσει.

protothema.gr

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις