ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Όνειρο τέλος για την ΑΕΛ – Έχασε με 1-0 στο Αλκαζάρ από τον Απόλλωνα Σμύρνης (video)

Χάθηκε το… 10/10 που επιζητούσε ο προπονητής της ΑΕΛ Σούλης Παπαδόπουλος, καθώς οι «βυσσινί» ηττήθηκαν εντός έδρας με 1 – 0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Μοιραίος ο Μπόγιοβιτς που έχασε και πέναλτι, με δέκα για παραπάνω από μισή ώρα οι φιλοξενούμενοι.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μπαμ Μπαμ στο 49ο λεπτό.

Μία φάση ο Απόλλων, ΤΗΝ φάση ο… Μπόγιοβιτς!

Ο Απόλλων προσπάθησε να αιφνιδιάσει στα πρώτα λεπτά του αγώνα, δημιουργώντας την πρώτη του καλή στιγμή μόλις στο 3ο λεπτό, όταν ο Ανγκούλο έπιασε την κεφαλιά από την «καρδιά» της άμυνας, αλλά έστειλε την μπάλα δίπλα από τα δοκάρια του καθηλωμένου Πατσιογιώργου. Όμως από ΄κει και πέρα η ΑΕΛ υπερίσχυσε.

ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΣ

Πήρε την καθολική κατοχή της μπάλας και με κορυφαίο τον Ενγκεσάν προσπαθούσε να δημιουργήσει «ρήγματα» στην αντίπαλη άμυνα είτε από τα δεξιά, είτε από τα αριστερά. Μάλιστα ο Γάλλος ποδοσφαιριστής στο 16ο λεπτό, κέρδισε πέναλτι από παρατεταμένο τράβηγμα του Φαρινόλα πάνω του.

ΑΕΛ 2014 - 2015 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΓΙΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μίλαν Μπόγιοβιτς. Όμως δεν ήταν καλή. Προσπάθησε να σημαδέψει δεξιά, όμως την έστειλε περισσότερο… κέντρο. Έτσι η… «δουλειά» ήταν εύκολη για τον Ταΐρη, ο οποίος απέκρουσε και στην συνέχεια οι αμυντικοί του Απόλλωνος απομάκρυναν την μπάλα σε κόρνερ.

ΤΑΪΡΗΣ

Ο Ενγκεσάν προσπαθούσε, αλλά τελικά…

Οι «βυσσινί» δεν σταμάτησαν και για ένα δεκάλεπτο μετά το χαμένο πέναλτι πίεζαν στον ίδιο βαθμό. Στο 21΄ σε κόντρα επίθεση για την ΑΕΛ, με τον Μπόγιοβιτς βγήκε πολύ πλάγια και έστειλε την σέντρα πάνω στον αντίπαλο γκολκίπερ. Η επόμενη σημαντική ευκαιρία σημειώθηκε στο 33ο λεπτό.

ΜΠΟΓΙΟΒΙΤΣ

Σέντρα του Ενγκεσάν, ο Ταΐρης έχασε την μπάλα, αλλά με δεύτερη προσπάθεια πριν από τον Σερτζίνιο μάζεψε την μπάλα και κέρδισε και το φάουλ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση για το πρώτο ημίχρονο, με τους παίκτες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα χωρίς σκορ.

ΣΕΡΤΖΙΝΙΟ

Στα… Μπαμ Μπαμ γκολ και… αποβολή!

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα και με το ξεκίνημα οι φιλοξενούμενοι έκαναν αυτό που δεν κατάφερε η ΑΕΛ. Στην πρώτη τους κλασσική ευκαιρία να σκοράρουν. Στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης, κοιμήθηκε η άμυνα της ΑΕΛ, κάθετη του Λαγού στον Μπαμ Μπαμ, άργησε και ο Πατσιογιώργος να βγει με τον επιθετικό του Απόλλωνος να πλασάρει σωστά.

ΕΝΓΚΕΣΑΝ

Μπορεί ο Απόλλων να μπήκε μπροστά σκορ, έχασε όμως ένα άλλο πλεονέκτημα. Καθώς, στο 56΄ο Φαρινόλα αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή, για φάουλ πάνω στον Κοντοδήμο. Όμως αυτό ήταν κάτι που οι «βυσσινί» δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν και πολύ στην συνέχεια..

 Δίχως πάθος, από μία μεγάλη φάση

Οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου δεν έδειξαν το πάθος που μας είχαν συνηθίσει τις τελευταίες αγωνιστικές. Δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή με τον Απόλλωνα Σμύρνης να έχει κλείσει καλά τους κενούς χώρους. Εκτός από μία φάση όπου η ΑΕΛ κατάφερε και πάλι να την χάσει.

ΜΠΟΓΙΟΒΙΤΣ

Στο 69ο λεπτό, Ενγκεσάν κράτησε την μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, έβγαλε μόνο του στην μικρή περιοχή τον Σερτζίνιο και αυτός έστειλε την μπάλα αριστερά άουτ! Σε αυτή τη φάση απάντησαν οι φιλοξενούμενοι στο 85΄όταν ο Ανγκούλο βγήκε τετ – α – τετ, αλλά ο Πατσιογιώργος απέκρουσε με τα πόδια.

ΔΕΛΗΖΗΣΗΣ

Στην εκπνοή του αγώνα η ΑΕΛ πίεζε περισσότερο και έχασε τεράστια ευκαιρία στο 90΄όταν ο Ελιομάρ εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και πέρασε σύριζα από το δεξί δοκάρι καταλήγοντας κόρνερ. Από το οποίο ο Ελιομάρ και πάλι σούταρε έξω από την περιοχή με τον Ταΐρη να αποκρούει εντυπωσιακά!

ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Παρακολουθήστε πώς διαμορφώθηκε το τελικό 0-1 στο Αλκαζάρ που ψαλιδίζει τις ελπίδες της ΑΕΛ για την άνοδο στη Σούπερλίγκα.

Δείτε το βίντεο:

Οι Συνθέσεις

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Πατσιογιώργος, Καρανίκας (60΄Πίντο), Κοντοδήμος, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Μπανούσης (83΄Ελιομάρ), Σερτζίνιο, Ενγκεσάν, Μπόγιοβιτς (71΄Γιάντσης).

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Ψιάνας, Μπαμ Μπαμ (76΄Σουάνης), Λαγός (71΄Τζιώρας), Φαρινόλα, Ανγκούλο, Άρσιτς (63΄Ηρακλής).

arenalarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις