ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Δεν το χωρά ο νους: ξεψύχησε ενώ θήλαζε το μωρό της η Τάνια Γκαργκινούδη!

Κατά τη διάρκεια της πιο τρυφερής στιγμής της ζωής της, άφησε την τελευταία της πνοή 35χρονη Λαρισαία στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η Σουλτάνα (Τάνια όπως ήταν γνωστή) Γκαργκινούδη ξεψύχησε την ώρα που είχε στην αγκαλιά τον γιο της Άγγελο – Ιωάννη και τον θήλαζε.

Η άτυχη μητέρα μεταφέρθηκε εσπευσμένα γύρω στις 8 το βράδυ της Παρασκευής στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όμως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ήταν ήδη αργά. Η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου της 35χρονης τα οποία θα γίνουν αργότερα γνωστά.

Η Τάνια Γκαργκινούδη ήταν παντρεμένη με τον Ιωάννη Κουτσαναστάση και έφεραν στον κόσμο πριν από μερικούς μήνες τον γιο τους Ιωάννη- Άγγελο. Σπούδασε Κοινωνικές Επιστήμες στην Κομοτηνή και εργαζόταν στον ΟΓΑ παίρνοντας αργότερα μετάθεση για την Κρήτη όπου και ζούσε το τελευταίο διάστημα.

Η άτυχη Τάνια στην πόλη της Λάρισας ασχολήθηκε έντονα με την Ερασιτεχνική Σκηνή του Θεσσαλικού Θεάτρου Λάρισας και μάλιστα είχε ταξιδέψει ακόμα και στο Κάιρο της Αιγύπτου με την Ερασιτεχνική για παραστάσεις και παράλληλες δράσεις. Αυτή είναι η δεύτερη απώλεια για την Ερασιτεχνική Σκηνή καθώς πριν από λίγα χρόνια είχε φύγει από τη ζωή ο Ανδρέας Τσατσαρής .

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα και ώρα 5 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου.

πηγή: εφ. Ελευθερία

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις