ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Δίνει εισιτήρια στην ΑΕΛ η Παναχαϊκή – Εξέδρα 10.000 θέσεων παραχωρείται στους «βυσσινί»

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι θα δώσει εισιτήρια στης ΑΕΛ για το μεταξύ τους παιχνίδι την Κυριακή (26/04) με ώρα έναρξης στις 18:00 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Μάλιστα επισημαίνεται στην ανακοίνωση ότι έχει κρατήσει μία εξέδρα 10.000 καθήμενων θέσεων στο κέντρο του γηπέδου απέναντι από τις θέσεις των επισήμων για τις ανάγκες του κόσμου της ΑΕΛ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκής

«Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή  προσκαλεί τους οπαδούς του αδελφικού σωματείου της Λάρισας να έλθουν όλοι και να παρακολουθήσουν την ποδοσφαιρική γιορτή των ιστορικών μας ομάδων την Κυριακή 26/4/2015.

Η Διοίκηση της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή έχει κρατήσει μία εξέδρα 10.000 καθήμενων θέσεων στο κέντρο του γηπέδου  απέναντι από τις θέσεις των επισήμων.

Οι οπαδοί της Λάρισας θα εισέλθουν από χωριστή είσοδο Θύρα 3 χωρίς να έλθουν σε καμία επαφή με τους οπαδούς της Παναχαϊκής και μπορούν να φθάσουν στο Παμπελοποννησιακό στάδιο από την Περιφερειακή Εθνική οδό από την έξοδο Γλαύκου και δεν χρειάζεται να περάσουν μέσα από την πόλη των Πατρών.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή  υπόσχεται την απόλυτα πολιτισμένη φιλοξενία της Διοίκησης, των προπονητών, των ποδοσφαιριστών και των οπαδών της Π.Α.Ε. Λάρισας και αναμένουμε αντίστοιχη φιλοξενία στο επόμενο παιχνίδι μας στη Λάρισα».

(aelole.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις