ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ξηλώνουν τις πινακίδες από τον αυτόματο πωλητή γάλακτος στην Αθήνα με δικαστική εντολή!

Την καθαίρεση των πινακίδων οι οποίες παρέπεμπαν στον Συνεταιρισμό “ΘΕΣγάλα – Πιες” και στην επιχειρηματική του δραστηριότητα, από κατάστημα αυτόματων πωλητών γάλακτος που άνοιξε πρόσφατα στην οδό Πατησίων και Τροίας, διέταξε η πρόεδρος Πρωτοδικών Λάρισας, προστατεύοντας με τον τρόπο αυτό το καταναλωτικό κοινό και δικαιώνοντας πλήρως τον Συνεταιρισμό μας,  που από την πρώτη στιγμή κατήγγειλε την απόπειρα παραπλάνησης των καταναλωτών με τη χρήση συμβόλων ίδιων ή παρεμφερών με τα δικά μας.

Η Πρόεδρος Πρωτοδικών Λάρισας με προσωρινή διαταγή και μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, υποχρεώνει την εταιρεία που διαχειρίζεται το εν λόγω κατάστημα να πάψει να χρησιμοποιεί σύμβολα που μοιάζουν με τα σύμβολα του ΘΕΣγάλα – Πιες, αναγνωρίζοντας έτσι την απόπειρα οικειοποίησης της αναγνωρισιμότητας και της επιτυχίας του “ΘΕΣγάλα – Πιες”, όπως άλλωστε έγκαιρα ο Συνεταιρισμός μας είχε επισημάνει με ανακοίνωση του.

Θέλουμε να τονίσουμε πως ο Συνεταιρισμός “ΘΕΣγάλα – Πιες” δεν έχει “πόλεμο” με κανέναν “συνεταιρισμό αγελαδοτρόφων Βοιωτίας” όπως γράφτηκε στον Τύπο καθώς, εξ όσων γνωρίζουμε, δεν υπάρχει Συνεταιρισμός αγελαδοτρόφων Βοιωτίας, ούτε καν άτυπη ομάδα παραγωγών γάλακτος. Η εταιρεία που άνοιξε ένα κατάστημα αυτόματου πωλητή γάλακτος, μέχρι πρότινος δραστηριοποιούνταν σε αντικείμενα που δεν είχαν καμία σχέση με το γάλα . Με την εταιρεία αυτή έχουμε πλέον  αντιδικία  η οποία θα συνεχιστεί έως ότου σταματήσει η απόπειρα σύγχυσης του καταναλωτικού κοινού. Αντίθετα, ο “ΘΕΣγάλα – Πιες έβλεπε και εξακολουθεί να βλέπει θετικά όλες τις επιχειρηματικές και ιδιαίτερα τις συνεταιριστικές προσπάθειες που προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές προς όφελος των καταναλωτών. Είμαστε όμως αδιαπραγμάτευτοι σε ζητήματα υγιούς ανταγωνισμού, ποιότητας και ασφάλειας των προϊόντων και φυσικά θα συνεχίσουμε σ’ αυτή τη βάση να διαδραματίζουμε ενεργό ρόλο στην διαμόρφωση κανόνων διαφάνειας και ποιότητας στην αγορά, όπως κάναμε μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις