ΛΑΡΙΣΑ

Ενημέρωση και συζήτηση για την πορεία των διαπραγματεύσεων –Εκδήλωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ για τις πολιτικές εξελίξεις

Την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πορεία των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους θεσμούς, αλλά και να συζητήσουν για τις πολιτικές εξελίξεις, είχαν οι Λαρισαίοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την αποψινή εκδήλωση στο Δημοτικό Ωδείο.

Στην εκδήλωση, λόγω έκτακτων υποχρεώσεών του στο εξωτερικό, δεν κατάφερε να παραστεί ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, οπότε τον αντικατέστησε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παυλίδης.

SANYO DIGITAL CAMERA

Μιλώντας νωρίτερα στους δημοσιογράφους, ο κ. Παυλίδης τόνισε ότι για την κυβέρνηση δεν υφίσταται περίπτωση grexit, ενώ πρόκειται για κάτι που δεν επιθυμεί ούτε η Ευρωπαϊκή Ενωση, γιατί θα προκαλούσε μεγάλες παρενέργειες σε ολόκληρο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

SANYO DIGITAL CAMERA

Ο κ. Παυλίδης παραδέχτηκε ότι υπάρχει οικονομική ανασφάλεια στους πολίτες, τόνισε όμως ότι η κυβέρνηση θα κάνει ότι είναι δυνατό προκειμένου να αντιστρέψει το κλίμα.

Επεσήμανε ότι έχουν ήδη παρατηρηθεί ρωγμές στο νεοφιλελευθερισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, φέρνοντας το παράδειγμα της παραδοχής εκ μέρους των εταίρων της ανθρωπιστικής κρίσης που προκάλεσαν στην Ελλάδα πέντε χρόνια σκληρής λιτότητας.

SANYO DIGITAL CAMERA

«Φεύγει πλέον η καχυποψία για την αριστερή κυβέρνηση», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να σπάσει την ανυποληψία του πολιτικού συστήματος.

Στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Λάρισας Απόστολος Καλογιάννης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της «Συμπαράταξης».

(newsroom onlarissa.gr)

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις