ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Έσπασε όλα τα… κοντέρ η συμμετοχή των Λαρισαίων στο φετινό Run Greece! (φωτορεπορτάζ)

Αγγίζοντας το ανώτατο όριο συμμετοχής που έθεσαν οι διοργανωτές (για λόγους ασφαλείας) στη διοργάνωση, 3650 Λαρισαίοι συμμετείχαν το πρωί της Κυριακής στο φετινό Run Greece σπάζοντας κάθε ρεκόρ σε τοπικό αλλά και εθνικό επίπεδο!

Από νωρίς στο κέντρο της πόλης πραγματοποιήθηκε το αδιαχώρητο. Φορώντας τα αθλητικά τους παπούτσια άνθρωποι κάθε ηλικίας, ακόμη και μητέρες με τα μωρά στα καροτσάκια, έτρεξαν για καλό σκοπό, ενισχύοντας φέτος το Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας του “Χαμόγελου του παιδιού”.

Φέτος η διοργάνωση της Λάρισας περιελάμβανε τη διεξαγωγή δύο αγώνων απόστασης 5 και 10χλμ αλλά και αγώνα παιδιών ενός χιλιομέτρου, με την εκκίνηση και τον τερματισμό να γίνεται στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Την εκκίνηση του αγώνα των 5 χιλιομέτρων πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ο οποίος μάλιστα έτρεξε στη συγκεκριμένη διαδρομή όπως επίσης και ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Κόκκαλης αλλά και ο πρώην αντιδήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Σαμουρέλης.

Τους αγώνες διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την περιφέρεια Θεσσαλίας, το δήμο Λαρισαίων και τη χορηγική υποστήριξη της WIND Ελλάς.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σε ότι αφορά τον αγώνα των 10 χιλιομέτρων στους άντρες, πρώτος αναδείχθηκε ο Ιάσωνας Ιωαννίδης με χρόνο 32:39, δεύτερος ο Δημήτρης Μαλάι με χρόνο 34:04 και τρίτος ο Νικόλας Τσικούρας με χρόνο 34:07.

Στις γυναίκες πρώτη αναδείχθηκε η Αναστασία Καρακατσάνη με χρόνο 35:04, δεύτερη η Σόνια Μπουντούρη με χρόνο 36:44 και τρίτη η Κωνσταντίνα Νάστου με χρόνο 45:15.

Στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων στους άντρες πρώτος αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Μίγας με χρόνο 15:54, δεύτερος ο Δημοσθένης Δούικας με 16:00 και τρίτος ο Νικόλαος Αλεξανδρίδης με 17:59.

Στις γυναίκες πρώτη αναδείχθηκε η Αναστασία Μαρινάκου με 17:47, δεύτερη η Μαρία Ζωγραφάκη με 18:15 και τρίτη η Ανθή Κυριακοπούλου με 18:22.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

newsroom onlarissa.gr / φωτό: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις