ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Προσλήψεις 35 εργαζομένων με οκτάμηνη σύμβαση στη ΔΕΥΑΛ

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα πέντε  ατόμων για την κάλυψη εποχικών και άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, ανακοίνωσε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευση Αποχέτευση  Λάρισας.

Η διάρκεια των συμβάσεων θα είναι 8 μηνών και οι προσλήψεις ανά ειδικότητα κατανέμονται ως εξής:

ΔΕ Τεχνίτες Υδραυλικοί 8 μήνες 13
ΔΕ  Βοηθοί Υδραυλικοί 8 μήνες 5
ΔΕ Οδηγοί Φορτηγού

(Χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)

8 μήνες 4
ΔΕ Μηχανοτεχνίτες 8 μήνες 2
ΔΕ Τεχνίτης Οχημάτων 8 μήνες 1
ΔΕ Ηλεκτρολόγοι 8 μήνες 4
ΔΕ Χειριστές Εκσκαπτικού Μηχανήματος

[Εκσκαφέας –Φορτωτής

(Ομάδας Β΄Τάξης Δ΄)]

8 μήνες 3
ΔΕ Καταμετρητής 8 μήνες 1
ΥΕ Εργάτες 8 μήνες 1
ΤΕ Πολιτικός Μηχανικός Έργων Υποδομής 8 μήνες 1

 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας, και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Λάρισας εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. (σ.σ. η επίσημη ανακοίνωση δημοσιεύεται σήμερα, Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015). Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και  εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση• β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων à Διαγωνισμών Φορέων à Εποχικού (ΣΟΧ)• γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι à Ανεξάρτητες και άλλες αρχές à ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Έντυπα αιτήσεων à Διαγωνισμών Φορέων à Εποχικού (ΣΟΧ).

 

 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις