ΛΑΡΙΣΑ

Πλήθος Λαρισαίων στη μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση της Μητρόπολης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση της «Λογίας Φιλαδελφίας και Αλληλεγγύης» της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, στο Ξενοδοχείο «DIVANIPALACE» (ΔΙΒΑΝΙ ΠΑΛΑΣ), το απόγευμα της Πέμπτης 26ης Μαρτίου.

Πλήθη φιλόπτωχων κυριών συμμετείχαν στην ευλογημένη αυτή εκδήλωση, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου και του Δ.Σ. της «Λογίας» της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Χαρίλαος Παπαγεωργίου από την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, ο οποίος με θεολογική ακρίβεια και ιδιαίτερη πρωτοτυπία στο χαρισματικό λόγο του ανέπτυξε το θέμα: «Η παρεξηγημένη μετάνοια».

filanthr2

 

Ο λόγιος ομιλητής και σπουδαίος Κληρικός κατέθεσε τη δική του μαρτυρία και ασφαλώς των Πατέρων της Εκκλησίας, για την ουσιαστική μετάνοια και την αληθινή επιστροφή στον Θεό σε αντιπαραβολή με το τί κάνουμε εμείς σήμερα και πώς ερμηνεύουμε την μετάνοιά μας, ο καθένας από τη δική του πλευρά.

Τον διακεκριμμένο Κληρικό, που τυγχάνει Θεολόγος και Φιλόλογος, προσφώνησε δια θερμών λόγων ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και υπεύθυνος της «Λογίας», Αρχιμανδρίτης π. Ιγνάτιος, ενώ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος εξήρε και τον προσκεκλημένο ομιλητή για την άρτια και άριστη ομιλία του αλλά και τις ευλογημένες γυναίκες των Ενοριών μας, που είναι πάντα πρόθυμες σε έργα αγαθά και εκδηλώσεις αγάπης και φροντίδας υπέρ των πτωχών και απόρων συνανθρώπων μας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις