ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Πληροφορίες για 35 Θεσσαλούς που υπέβαλαν αίτηση για την θέση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης

Έληξε χθες Παρασκευή η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο υπουργείο Παιδείας για τις θέσεις των 13 Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί μέχρι την Πέμπτη να είχαν σταλεί συνολικά 150 αιτήσεις πανελλαδικά, αλλά μετά τη δήλωση του υπουργού κ. Μπαλτά ότι δεν πρόκειται να επιλεγούν κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στις 13 Περιφέρειες, ο αριθμός των αιτήσεων την τελευταία μέρα της προθεσμίας αυξήθηκε δραστικά με αποτέλεσμα οι αιτήσεις τελικά να ξεπεράσουν τις 400!

Όπως μαθαίνουμε, 35 είναι οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από τη Θεσσαλία που υπέβαλαν αιτήσεις για τη θέση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, αν και ο συνολικός αριθμός θα είναι μεγαλύτερος μόλις προστεθούν οι υποψήφιοι από άλλες περιοχές που επέλεξαν την Θεσσαλία.

Εντωμεταξύ, εξακολουθεί η ονοματολογία με τα φαβορί και τα αουτσάιντερ, και τις τελευταίες μέρες ακούγεται ιδιαίτερα στους κόλπους της εκπαιδευτικής κοινότητας το όνομα ενός εν ενεργεία προϊστάμενου διεύθυνσης σε νομό της Θεσσαλίας.

Ετσι κι αλλιώς, από εδώ και πέρα το λόγο έχει η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.

Μ.Κ.    

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις