ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

Ζήσε την καλύτερη μέρα της ζωής σου κάνοντας πρώτα αυτά τα 9 πράγματα!

Kάνε τα 9 πραγματάκια που σου λέμε το πρωί και θα ζήσεις την καλύτερη μέρα της ζωής σου.

Η ζεστασιά του κρεβατιού σου κάνουν τον πρωινό ξύπνημα δύσκολη υπόθεση. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πολύ άγχος αργότερα όταν θα πρέπει να βιαστείς για να είσαι έτοιμη στην ώρα σου για τη δουλειά. Δες τι μπορείς να κάνεις για να γλιτώσεις χρόνο αλλά και τι μπορεί να σε βοηθήσει να φτάσεις στη δουλειά σου χωρίς στρες.

Βγάλε τα ρούχα που θα φορέσεις την επόμενη μέρα από το προηγούμενο βράδυ

Απλά κάν’το. Θα γλιτώσεις πολύ χρόνο το επόμενο πρωί. Καλό είναι να δοκιμάσεις το outift από το προηγούμενο βράδυ για να είσαι σίγουρη ότι έχεις καταλήξει σε σωστούς συνδυασμούς.

Ετοίμασε τον καφέ σου

Βγάλε έξω όσα χρειάζεσαι για να φτιάξεις τον πρωινό καφέ σου έτσι ώστε όταν ξυπνήσεις το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις θα είναι να πατήσεις το κουμπί της μηχανής.

Ξύπνα λίγο νωρίτερα

Βάλε το ξυπνητήρι σου 15 λεπτά νωρίτερα από ότι συνήθως. Φρόντισε να ξυπνήσεις την ώρα που το έχεις προγραμματίσει και με το που θα σηκωθείς στρώσε το κρεβάτι σου.

Πήγαινε στο φως

Το φως του ήλιου είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξυπνήσεις το πρωί. Ακόμα και αν έχει συννεφιά έξω το φως του πρωινού θα σε ξυπνήσει.

Πιες νερό

Ένας υπέροχος τρόπος να ξεκινήσεις την ημέρα σου είναι να πιεις ένα ποτήρι δροσερό νερό. Βάλε και μερικές σταγόνες λεμονιού μέσα και θα διώξεις όλες τις τοξίνες από τον οργανισμό σου.

Κάνε 10 λεπτά αερόβια άσκηση

Έρευνες έχουν δείξει πως η πρωινή αερόβια άσκηση δίνει ώθηση στον μεταβολισμό σου καθώς και πολύ ενέργεια για να ξεκινήσεις όμορφα την ημέρα σου.

Ετοιμάσου

Κάνε ένα ντους για να ξυπνήσεις καλά, βάλε τις κρέμες σου και κάνε ένα χαλαρό και απλό μακιγιάζ. Δε χρειάζεται να περνάς πολύ χρόνο μπροστά στον καθρέφτη τα πρωινά.

Φύγε στην ώρα σου

Προσπάθησε να φεύγεις 5 λεπτά νωρίτερα από ότι συνηθίζεις έτσι ώστε να μην αγχώνεσαι. Αυτό θα σε βοηθήσει να φτάσεις χωρίς άγχος στη δουλειά σου.

Φάε πρωινό

Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Αφιέρωσε μερικά λεπτά για να απολαύσεις το πρωινό φαγητό σου και πλύνε και τα πιάτα αμέσως μετά. Διαφορετικά θα τα βρεις μπροστά σου.

faysbook.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις