ΛΑΡΙΣΑ

Άφησαν εποχή τα καλλιστεία ηλικιωμένων ανδρών στον Αγιόκαμπο

Αν μη τι άλλο απολαυστικά τα καλλιστεία ηλικιωμένων ανδρών στον Αγιόκαμπο το πρωί της Καθαρής Δευτέρας.

Απολαυστικός και ο διοργανωτής Γρηγόρης Ντάφης, που την περασμένη βδομάδα, μετά το δημοσίευμα της «Ε» για την πρόθεσή του να υλοποιήσει αυτό που κά­ποτε είχε δει ως ναυτικός στη μακρινή Βενεζουέλα, έγινε ο «αγαπημέ­νος» τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών καναλιών πανελλήνιας και τοπικής εμβέλειας, αλλά και πολ­λών αθηναϊκών εφημερίδων.

Τέσσερις οι συμμετοχές, ένας ο μεγάλος νικητής. Ο 68χρονος Γιώργος Ζιάκας, ο οποίος με την άκρως καλοκαιρινή του εμφάνιση (μπο­ξεράκι, ψάθινο καπελάκι και σαγιονάρες) απέ­σπασε το θερμό χειροκρό­τημα και τις επευ­φημίες πλήθους ανθρώπων που βρέθηκαν στο πρωτό­τυπο αυτό event της παραλίας.

Στεφανωμένος με κλάδο ελαίας από τον διοργανωτή, περιχα­ρής, παρέλαβε το βραβείο των 150 ευρώ κι όχι μόνο. Πέντε ζευγάρια μάλλινες κάλτσες επιπλέον, για τις δύσκολες χειμωνιάτι­κες μέρες, και ένα ζευγάρι μπρατσάκια για τις καλοκαιρινές του βουτιές! Στις δηλώσεις του δεν έκρυψε την ικανοποί­ησή του από τη μια, ενώ από την άλλη διαβε­βαίωνε ότι η επιτυχία αυτή θα του δώσει την ώθηση να συμμετάσχει και σε άλλα καλλιστεία…

Όσο για τον Γρηγόρη Ντάφη, με το σύνθημα «Και οι ηλικιωμένοι έχουν ψυχή», δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος, ευχαριστεί όλους όσους τον συνεχάρησαν τηλεφωνικά απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και από μακρι­νές χώρες, όπως ο Καναδάς, η Αυστραλία και η Ιαπωνία, υπόσχεται νέες εκπλήξεις για του χρόνου, εύχεται σε όλους καλή σαρακοστή και στέλνει το μήνυμα «Χαμογελάστε, γιατί χανόμαστε»…!

πηγή: εφημερίδα “Ελευθερία” / Νίκος Γουργιώτης

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις