ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Σκληρή ανακοίνωση και βίντεο της ΑΕΛ για διαιτησία – χαρακτηρίζει “ομαδούλα” τον Ολυμπιακό Βόλου!

Σκληρή ανακοίνωση κατά της διαιτησίας εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά το χθεσινό επεισοδιακό παιχνίδι στο Αλκαζάρ με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Μάλιστα, η διοίκηση της Λάρισας, δίνει στη δημοσιότητα και το σχετικό βίντεο που δείχνει πως το γκολ που ακυρώθηκε υπέρ της, αποτέλεσε “εφεύρεση” του βοηθού διαιτητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και το βίντεο: “Συγχαρητήρια σε αυτούς που κατάφεραν να καταστρέψουν ακόμη έναν αγώνα. Συγχαρητήρια σε αυτούς που αλλοίωσαν με επιτυχία το αποτέλεσμα εφευρίσκοντας ένα offside.

Η ΑΕΛ δεν πτοείται από εντολοδόχους. Αν νομίζουν κάποιοι ότι θα τα παρατήσουμε, πλανώνται. Η ΑΕΛ έχει τον κόσμο της, μια ολόκληρη πόλη δίπλα της και την αποδοχή όλων των υγιών φιλάθλων της Ελλάδας. Η ΑΕΛ έχει προπονητή και παίκτες και θα παλέψει μέχρι τέλους.

Ακόμα και όταν αγωνίζεται απέναντι σε όλους και σε όλα. Ακόμα και αν απέναντι της παρατάσσονται 14 αντί για 11. Σήμερα για άλλη μια φορά αποκαλύφθηκε ποιοι είναι αυτοί που συνειδητά, προκαλούν τους φιλάθλους, δυναμιτίζουν τους αγώνες, ερημώνουν τα γήπεδα και αποκλείουν τις μετακινήσεις.”

“ΟΜΑΔΟΥΛΑ” Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Ακολούθησε μάλιστα και δεύτερη ανακοίνωση από τη διοίκηση της ΑΕΛ η οποία βάλει αυτή τη φορά κατά του Ολυμπιακού Βόλου, αναφέροντας τα εξής: “Αν και η ανακοίνωση μας δεν αφορούσε την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, κατανοούμε ότι το υπάρχον καθεστώς στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ευνοεί “ομαδούλες” σαν και τη δική τους, που θα παίξουνε για ακόμη μια φορά το ρόλο κομπάρσου στα playoff.”

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις