ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τεράστιο ενδιαφέρον για τη θέση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Θεσσαλίας – Επίσημα και παρασκηνιακά

Τρέχει από τις αρχές της εβδομάδας η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο υπουργείο Παιδείας για την κάλυψη των 13 θέσεων περιφερειακών διευθυντών εκπαίδευσης, με το ενδιαφέρον να αποδεικνύεται πολύ μεγάλο και στην περιφέρεια της Θεσσαλίας.

Αν και η σχετική προθεσμία λήγει την επόμενη εβδομάδα, μαθαίνουμε ότι είναι αρκετές και … με νόημα οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί, αν και ασκείται ήδη η αναμενόμενη πίεση και κατευθείαν στη νέα διοίκηση του υπουργείου!

Θεωρείται βέβαιο ότι κάποιες διευθύνσεις – όχι πάνω από 3 πάντως – θα … παραχωρηθούν ευγενικά σε επιλογές που θα κάνουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, όχι πάντως η Θεσσαλία.

Εκτιμάται παράλληλα ότι οι γνωστοί Συριζαίοι συνδικαλιστές της εκπαίδευσης δεν θα διεκδικήσουν καν την θέση, ενώ ορισμένοι πιστεύουν ότι μπορεί τελικά ο εκλεκτός να είναι από … άλλη περιοχή της περιφέρειας με θάλασσα!

Πάντως, εδώ και λίγες μέρες, ακούγεται πολύ το όνομα διευθυντή σχολείου της Λάρισας, συνεπώνυμου γνωστού κομματικού στελέχους…

Μαθαίνουμε επίσης ότι ίδιος ο κ. Κουράκης επικοινώνησε με εκπαιδευτικούς της περιοχής.

Σε κάθε περίπτωση, το ενδιαφέρον όλων των πλευρών είναι τεράστιο…

Μ.Κ.

Υ. Γ. : Στις επικείμενες – τον προσεχή Ιούνιο – εκλογές για την ανάδειξη των Λαρισαίων αντιπροσώπων στη συνέλευση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας, ο ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται θα κατέβει για πρώτη φορά με αμιγώς κομματικό ψηφοδέλτιο.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις