ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Βρέχει …βράχους στα ορεινά των Τρικάλων και στα πεδινά έχει υπερχειλίσει ο Πηνειός

Μεγάλη επιχείρηση απομάκρυνσης των βράχων που πέφτουν συνεχώς από την έντονη βροχόπτωση στα ορεινά των Τρικάλων, έχει στήσει η περιφερειακή ενότητα Τρικάλων.

Όπως είπε στο trikaladay ο αντιπεριφερειάρχης Χρ. Μιχαλάκης από χθες το βράδυ σημειώνονται καταπτώσεις βράχων σε πολλά σημεία του ορεινού οδικού δικτύου. τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στο Πολυνέρι, Μεοσχώρα, Αμπελοχώρι, Κονισκό, Χρυσομηλιά, Κλεινοβό, στο δρόμο Τριγώνα-Παναγία, στην γέφυρα Αλεξίου και από τη θέση τρία ποτάμια προς Χαλίκι.

Στα παραπάνω σημεία βρίσκονται 15 μηχανήματα της περιφερειακής ενότητας Τρικάλων που απομακρύνουν τους βράχους με στόχο να μην διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων.

Και ενώ στα ορεινά σημειώνονται κατολισθήσεις στα πεδινά έχει υπερχειλίσει ο Πηνειός στις περιοχές Κλοκωτού, Ζάρκου και Πηνειάδας. Ειδικότερα στη γέφυρα Κλοκωτού έχουν συσσωρευτεί μεγάλοι κορμοί δένδρων και γίνεται προσπάθεια να απομακρυνθούν.

Επίσης έκλεισε ο δρόμος Μεγάλα Καλύβια-Μαγούλα καθώς το νερό σκέπασε τη γέφυρα.

Σύμφωνα με τον κ. Μιχαλάκη για την ώρα η κατάσταση είναι ελεγχόμενη και ο μηχανισμός της Π.Ε βρίσκεται σε επιφυλακή με 25 συνολικά μηχανήματα.

trikaladay.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις